Search found 35 matches

by Markus-SSI
Wed Feb 24, 2010 8:15 pm
Forum: Bug reports
Topic: PDF design
Replies: 2
Views: 2333

Re: PDF design

Thanks, now it works :D
by Markus-SSI
Wed Feb 24, 2010 4:09 pm
Forum: Bug reports
Topic: PDF design
Replies: 2
Views: 2333

PDF design

After updating from V2.5.3 to V2.6.2 there is another PDF service used, so I have to correct my PDF design which I have been using till now. How can I add an image to the header of the PDF, so that the export from the admin panel and saving as PDF from the article page works? I have added the image ...
by Markus-SSI
Tue Sep 29, 2009 7:05 am
Forum: Bug reports
Topic: Problems with Apache Tomcat 6
Replies: 5
Views: 3560

Re: Problems with Apache Tomcat 6

We have used the following method:
http://php-java-bridge.sourceforge.net/pjb/tomcat6.php

Thank you for your willing to help, but I'm using an IIS server with MS SQL now and it works normally parallel to Tomcat.
by Markus-SSI
Thu Sep 24, 2009 7:43 am
Forum: Bug reports
Topic: Problems with Apache Tomcat 6
Replies: 5
Views: 3560

Re: Problems with Apache Tomcat 6

That's the problem but we don't want to use two different servers :( edit: This error occures when starting the FAQ: "phpMyFAQ notice [8]: Undefined index: QUERY_STRING in Session.php on line 127" there is the following code: str_replace(';', ',', $_SERVER['QUERY_STRING']) . ';' . I found out that T...
by Markus-SSI
Wed Sep 23, 2009 2:07 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problems with Apache Tomcat 6
Replies: 5
Views: 3560

Problems with Apache Tomcat 6

I have installed my FAQ on an Apache Tomcat 6 Server with Windows Server 2003. The first problem which appeared was "phpMyFAQ notice [8]: Undefined index: HTTPS in Link.php on line 327". To fix this I changed /inc/link.php: public static function getSystemScheme() { //$scheme = 'http'.( ((!PMF_Link:...
by Markus-SSI
Wed Sep 23, 2009 6:59 am
Forum: Bug reports
Topic: Strange user activation
Replies: 6
Views: 3185

Re: Strange user activation

Thanks for the quick change, but it is not correct yet.
Now there is the mail message including the password shown at the top.
I have changed /admin/user.php as you did.

edit: $message is already used for error messages, I have used $messagetext and it works now.
by Markus-SSI
Tue Sep 22, 2009 10:25 am
Forum: Bug reports
Topic: Strange user activation
Replies: 6
Views: 3185

Re: Strange user activation

I'm using 2.5.3 from 2009-09-18 and I have changed nothing that has to do with that section. Only the mailtexts have been modified. I can reproduce this bug everytime when I activate a user. But it is always "T" appearing, also if this is not in the username. edit: Just tested unchanged 2.5.3 on MS ...
by Markus-SSI
Tue Sep 22, 2009 8:50 am
Forum: Bug reports
Topic: Strange user activation
Replies: 6
Views: 3185

Strange user activation

After a new user had been registrated I activated the new account and could see some strange things.
I typed "T" to get to "Testuser1".

That has never happened before. :?:
by Markus-SSI
Tue Sep 22, 2009 8:36 am
Forum: Bug reports
Topic: MS SQL 2005 and some things are different
Replies: 6
Views: 3304

Re: MS SQL 2005 and some things are different

Oh, thank you :oops:
I didn't remember that.

edit: This adjustment in php.ini solved my problem :)
by Markus-SSI
Tue Sep 22, 2009 6:38 am
Forum: Bug reports
Topic: MS SQL 2005 and some things are different
Replies: 6
Views: 3304

Re: MS SQL 2005 and some things are different

Unfortunately this URL links to an empty version of phpMyFAQ.
by Markus-SSI
Mon Sep 21, 2009 3:00 pm
Forum: Bug reports
Topic: MS SQL 2005 and some things are different
Replies: 6
Views: 3304

Re: MS SQL 2005 and some things are different

Now I tried to save a bigger faq entry, but after about two pages the content is cut.
With MySQL I tried the same entry and it worked normally.
by Markus-SSI
Thu Sep 17, 2009 1:12 pm
Forum: General discussions
Topic: HTML admin mails with header
Replies: 1
Views: 1132

HTML admin mails with header

I would like to add headers with contact data and a logo to the different admin mails.

Unfortunately I have not managed to add it in the right way yet.
Would be appreciated if anybody could help me! :)

Thanks in advance.
by Markus-SSI
Wed Sep 16, 2009 7:33 am
Forum: Bug reports
Topic: problems with attaching files
Replies: 2
Views: 1616

Re: problems with attaching files

Great, thank you for the fast fix! :shock:
by Markus-SSI
Tue Sep 15, 2009 8:48 am
Forum: Bug reports
Topic: problems with attaching files
Replies: 2
Views: 1616

problems with attaching files

When I attach a file to a faq entry it is shown as a link, but when I'm clicking on it I get forwarded to the startpage of my faq.
The files are stored in the attachment folder though.
This error has appeared in phpMyFAQ 2.5.3 on MySQL and on MS SQL 2005.
by Markus-SSI
Mon Sep 14, 2009 12:11 pm
Forum: General discussions
Topic: Change Font Size in PDF
Replies: 1
Views: 1159

Re: Change Font Size in PDF

In \faq.php in line 2898 you can change the font settings:

Code: Select all

$pdf->SetFont('Arial', '', 12);
Syntax:

Code: Select all

SetFont(string family [, string style] [, float size])