Search found 15 matches

by hollyhock
Fri Jan 15, 2010 6:02 pm
Forum: General discussions
Topic: restore backup
Replies: 25
Views: 21064

Re: restore backup

Thorsten,

I don't know if you have a copy of it with all the prefixes removed, but would you mind sending it to me? I tried again yesterday evening removing all the prefixes and it didn't work, for whatever reason.

Another thought -- is caching enabled?

Nellie
by hollyhock
Fri Dec 18, 2009 7:03 pm
Forum: General discussions
Topic: restore backup
Replies: 25
Views: 21064

Re: restore backup

Ok, no worries.
by hollyhock
Fri Dec 18, 2009 5:51 pm
Forum: General discussions
Topic: restore backup
Replies: 25
Views: 21064

Re: restore backup

Hi Thorsten,

I emailed you at thorsten [at] rinne.info on Wednesday. Is this the correct email?
by hollyhock
Tue Dec 15, 2009 9:34 pm
Forum: General discussions
Topic: restore backup
Replies: 25
Views: 21064

Re: restore backup

Okay, so I did a find/replace and took out all the prefixes but there seems to be a problem with anything of an index key of "1" especially concerning admin accounts. It just stops importing the data. Are there any tables in particular that I can import individually just to get my questions back?
by hollyhock
Tue Dec 15, 2009 3:23 am
Forum: General discussions
Topic: restore backup
Replies: 25
Views: 21064

Re: restore backup

I should add that all the table names are different in each one. On the GoDaddy host, they're all prefixed with pmf_, probably because it was an upgrade? In the Flexihostings MySQL database, none of the tables have the pmf_ prefix
by hollyhock
Tue Dec 15, 2009 3:19 am
Forum: General discussions
Topic: restore backup
Replies: 25
Views: 21064

Re: restore backup

I'm also having problems trying to restore a backup. I'm testing on another webhost (Flexihostings) to see if it's GoDaddy that's making things slow, and I installed 2.5.5 there. I have 2.5.5 on the GoDaddy shared plan as well. When I tried to import my database using the backup feature (I used pmf'...
by hollyhock
Tue Dec 15, 2009 2:46 am
Forum: General discussions
Topic: Apostrophe in titles -- ASCII code?
Replies: 3
Views: 2751

Re: Apostrophe in titles -- ASCII code?

Yes, in 2.5.5
by hollyhock
Fri Dec 04, 2009 7:33 pm
Forum: General discussions
Topic: Apostrophe in titles -- ASCII code?
Replies: 3
Views: 2751

Apostrophe in titles -- ASCII code?

Thanks for all the support you've been giving us lately, Thorsten. So the program really doesn't like the apostrophe in the title of our page, and converts it to ASCII"'s" This shows up only in the admin title, but unfortunately it also shows up on the main page: "Renee's Garden Seeds FAQ News RS...
by hollyhock
Fri Dec 04, 2009 1:04 am
Forum: General discussions
Topic: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work
Replies: 9
Views: 5900

Re: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work

Yeah, it's a bit faster than it was with 2.0.15, but still slow, especially considering the level of traffic we get each month and will get on the database. I called GoDaddy and they said even though we were on a shared hosting plan, they saw no server load. Who knows if they were lying? I'll test t...
by hollyhock
Thu Dec 03, 2009 10:06 pm
Forum: General discussions
Topic: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work
Replies: 9
Views: 5900

Re: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work

Ahh, I see -- actually, the text in the update file was confusing -- "choose your current version" kind of implies picking the version you already have, which for me was 2.0.15. Maybe it'd be helpful to change it to: "Please select the upgrade version you would like to upgrade to" (or something like...
by hollyhock
Thu Dec 03, 2009 10:01 pm
Forum: General discussions
Topic: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work
Replies: 9
Views: 5900

Re: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work

When you say "choose "phpMyFAQ 2.5.3 or later" for the process, does that mean to follow the instructions that I already followed? Because as you see from the screenshot below, before I never got the option to choose the version I wanted to upgrade *to* -- I just downloaded 2.5.5 and then uploaded i...
by hollyhock
Thu Dec 03, 2009 9:26 pm
Forum: General discussions
Topic: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work
Replies: 9
Views: 5900

Re: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work

The tables all look normal in PhpMyFAQ. There aren't any duplicates -- here's the list: * Browse pmf_faqadminlog * Browse pmf_faqcaptcha * Browse pmf_faqcategories * Browse pmf_faqcategoryrelations * Browse pmf_faqcategory_group * Browse pmf_faqcategory_user * Browse pmf_faqchanges * Browse pmf_faqc...
by hollyhock
Thu Dec 03, 2009 8:17 pm
Forum: General discussions
Topic: Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work
Replies: 9
Views: 5900

Update from 2.0.15 to 2.5.5 didn't work

I tried to update from 2.0.15 to 2.5.5 this morning and it didn't take. Everything works -- links are fine, search is fine, but the admin and the bottom of every page still says version 2.0.15. Obviously the template seems to work so that's the only thing that's changed. I've included screenshots of...
by hollyhock
Thu Dec 03, 2009 6:38 pm
Forum: General discussions
Topic: Upgrade from 2.0.15 to latest 2.5.0
Replies: 15
Views: 8006

Re: Upgrade from 2.0.15 to latest 2.5.0

It's not actually made clear that you need to upload 2.5.X after deleting the files from the old version. Could that be added in the documentation? Otherwise it just sounds like you delete a lot of files and then go into a directory that doesn't exist. Also, I'm worried that the MySQL back-up I made...
by hollyhock
Tue Nov 17, 2009 9:28 pm
Forum: General discussions
Topic: Fast load time in Admin pages, slow load time on user end?
Replies: 1
Views: 2552

Fast load time in Admin pages, slow load time on user end?

I'm not sure what is causing this, but the admin pages for me are very quick (including loading questions, uploading attachments, etc), but the actual user-end -- like what a person would see when they come to the site -- is REALLY slow. GoDaddy informs me that it's nothing on their end and there's ...