Search found 19 matches

by Tinman
Thu Jul 01, 2010 10:09 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: HTTPS question
Replies: 1
Views: 3656

HTTPS question

How do I enable/install HTTPS? I'm sure there's components I need to install to linux itself, and not phpmyfaq, but a little push in the right direction would be appreciated. I'm running Ubuntu 9 server.
by Tinman
Thu Jun 24, 2010 3:53 pm
Forum: Bug reports
Topic: Security concern
Replies: 3
Views: 2480

Re: Security concern

In the process of organizing our data, I've created sub directories with some documents private and some documents public. When viewing the FAQ as guest who hasn't logged in, private documents don't show, but there's a counter that shows how many public and private documents exist in that folder. Mu...
by Tinman
Fri Jun 18, 2010 3:51 pm
Forum: Bug reports
Topic: Security concern
Replies: 3
Views: 2480

Security concern

I noticed that if i log in as a user of a certain group, then view a restricted FAQ and copy the URL, if I log back out, and paste the URL in the address bar and attempt to view it, it blocks the FAQ and says "currently under revision". That's great! However, on the right had side, the Records in th...
by Tinman
Tue Jun 15, 2010 1:52 pm
Forum: General discussions
Topic: How to attach?
Replies: 2
Views: 1815

Re: How to attach?

Oh, I see it now.

The positioning of the link makes it look more like a section title than a link.

Thanks.
by Tinman
Mon Jun 14, 2010 6:55 pm
Forum: General discussions
Topic: How to attach?
Replies: 2
Views: 1815

How to attach?

I'm creating a new FAQ entry, but can't find an attachment button. I see where to attach a picture or video, but I just to attach a small .zip file.
by Tinman
Thu Jun 10, 2010 9:26 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Howto: Ubuntu/LDAP/Postfix
Replies: 2
Views: 18832

Howto: Ubuntu/LDAP/Postfix

This is the end result of a months work learning Linux and all the associated modules I needed to setup phpmyFAQ on our Windows 2003 domain. This should be of help to completely novice users like myself. If you notice something wrong here, please point it out to me. 1. Install Ubuntu 9.10 server (ht...
by Tinman
Wed Jun 09, 2010 6:40 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP
Replies: 7
Views: 12267

Re: LDAP

sorry...not constants.php... I meant ldap.php <?php $PMF_LDAP["ldap_server"] = 'ip of domain controller'; $PMF_LDAP["ldap_port"] = '389'; $PMF_LDAP["ldap_user"] = 'DOMAIN\user'; $PMF_LDAP["ldap_password"] = 'user's password'; $PMF_LDAP["ldap_base"] = 'ou=dept, ou=users, dc=subdomain, dc=domain, dc=c...
by Tinman
Mon Jun 07, 2010 10:32 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP
Replies: 7
Views: 12267

Re: LDAP

First off, I promise that this unfortunate stream of though threads isn't just a plan to boost my post # for some mastermind plot. Sometimes I just think better outloud, and these next questions are pretty straight forward. My understanding is that ./config/constants.php is what FAQ uses to authenti...
by Tinman
Mon Jun 07, 2010 9:55 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP
Replies: 7
Views: 12267

Re: LDAP

I think I got it figured out. My DN was too specific, I had the complete path to MY identity, when I removed everything upto users OU it worked fine.
by Tinman
Mon Jun 07, 2010 8:33 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP
Replies: 7
Views: 12267

Re: LDAP

Also.. I put LDAP event logging to grab every single event, and tried again. I noticed that when I login using my credentials, and everything works....well...everything works. If I use someone elses credentials, it's still my credentials that are passed to the server, then I get the above error mess...
by Tinman
Mon Jun 07, 2010 7:09 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP
Replies: 7
Views: 12267

Re: LDAP

LDAP is running on the server, and I don't see any errors. I reinstalled Ubuntu and then LDAP using... 1. sudo apt-get update 2. sudo apt-get install likewise-open 3. sudo domainjoin-cli join fqdn.of.your.domain Administrator 4. sudo update-rc.d likewise-open defaults 5. sudo /etc/init.d/likewise-op...
by Tinman
Thu May 27, 2010 12:46 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP
Replies: 7
Views: 12267

LDAP

I promise I'm coming to the end of my questions! Now that I have the FAQ running the way I want, I'd like to use LDAP to integrate our exising Windows Server 2003 Active Directory. On my Linux box I'm running Ubuntu 10.04 (but will use 9.0 when I reinstall for ease of Webmin installation). I ran sud...
by Tinman
Wed May 26, 2010 10:29 pm
Forum: General discussions
Topic: Group Question
Replies: 7
Views: 3909

Re: Group Question

Not sure what I was doing wrong, but I got it working now!
by Tinman
Wed May 26, 2010 3:42 pm
Forum: General discussions
Topic: Group Question
Replies: 7
Views: 3909

Re: Group Question

2.6.4
by Tinman
Tue May 25, 2010 6:13 pm
Forum: General discussions
Topic: Group Question
Replies: 7
Views: 3909

Re: Group Question

Access to the topics is restricted, but the category is still visible on the left. I can't find any options to filter category visibly by group/user.