Search found 16 matches

by wyldbrian
Mon Dec 30, 2013 10:52 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 7011

Re: Tables Not Resizing Properly

Yes, the issue still occurs in both Chrome and Internet Explorer.

-Brian
by wyldbrian
Mon Dec 30, 2013 5:36 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 7011

Re: Tables Not Resizing Properly

Yes I removed the statically set style attribute also.

-Brian
by wyldbrian
Fri Dec 27, 2013 10:39 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 7011

Re: Tables Not Resizing Properly

Thorsten,

Even when I remove the hard coded size it continues to do the same thing.

Attached are the settings I have now.

-Brian
by wyldbrian
Thu Dec 26, 2013 11:45 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 7011

Re: Tables Not Resizing Properly

Thorsten,

Attached is a copy of all the files from that page. Let me know if you need anything else.

-Brian
by wyldbrian
Mon Dec 23, 2013 5:18 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 7011

Re: Tables Not Resizing Properly

Thorsten,

Unfortunately this page is locked down to our intranet. Is there any other way I could get you the information you need?

-Brian
by wyldbrian
Fri Dec 20, 2013 11:20 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 7011

Tables Not Resizing Properly

Hello,

When I create a table in any of my faqs I notice it doesn't resize properly when I shrink my browser.

This issue only occurs when I use IE or chrome. Firefox seems to resize them just fine.

I'll attach a picture of what this looks like.

Thanks,

-Brian
by wyldbrian
Tue Nov 19, 2013 12:53 am
Forum: Bug reports
Topic: Online Verification Check - Version Mismatch
Replies: 3
Views: 3150

Online Verification Check - Version Mismatch

After upgrading from phpmyfaq 2.8.2 to 2.8.3 my online verification check is failing. I receive the error message: "phpMyFAQ version mismatch - no verification possible." What is the best route to go when troubleshooting this? Background info: OS: CentOS 6.4 I nternet access: yes Template: default
by wyldbrian
Thu Sep 26, 2013 3:37 am
Forum: Bug reports
Topic: Complete Secured FAQ - Forgotten password
Replies: 10
Views: 5821

Re: Complete Secured FAQ - Forgotten password

Hmm, I'm looking at the login.tpl and I see where many of the actions are performed, but I don't see the "Password Forgotten?" portion. What should I comment out of index.tpl?

-Brian
by wyldbrian
Mon Sep 23, 2013 1:59 am
Forum: Bug reports
Topic: Complete Secured FAQ - Forgotten password
Replies: 10
Views: 5821

Re: Complete Secured FAQ - Forgotten password

Quick question, since the forgot password link doesn't currently work, and since I'm using active directory anyways. How would I got about removing the "Password Forgotten?" link?

Thank you,

-Brian
by wyldbrian
Thu Aug 22, 2013 7:45 pm
Forum: Bug reports
Topic: Complete Secured FAQ - Forgotten password
Replies: 10
Views: 5821

Re: Complete Secured FAQ - Forgotten password

Thank you for looking into this and replying so quickly.

I'll keep an eye out for the next release.
by wyldbrian
Tue Aug 20, 2013 8:22 pm
Forum: Bug reports
Topic: Complete Secured FAQ - Forgotten password
Replies: 10
Views: 5821

Re: Complete Secured FAQ - Forgotten password

Hello,

Just to add a bit to this, I'm experiencing the same issue when using "completely secured" mode. It directs my browser to admin/password.php which doesn't appear to exist. I'm using 2.8.2 and recently upgraded from 2.8.1 (saw the same issue before the upgrade also)
by wyldbrian
Tue Aug 20, 2013 8:14 pm
Forum: General discussions
Topic: How to disable tag cloud
Replies: 24
Views: 10537

Re: How to disable tag cloud

I commented out the following: <!-- <section class="well"> <header> <h3>{writeTagCloudHeader}</h3> </header> <div id="tagcloud-content"> {writeTags} </div> </section> --> And it appears to have fixed the issue. Thanks for the help.
by wyldbrian
Tue Aug 20, 2013 8:04 pm
Forum: General discussions
Topic: How to disable tag cloud
Replies: 24
Views: 10537

Re: How to disable tag cloud

I removed all 3 of the lines and restarted apache again, same result. When I view individual FAQs I still see the FAQ cloud on the right, is there anywhere else to look?
by wyldbrian
Tue Aug 20, 2013 6:59 pm
Forum: General discussions
Topic: How to disable tag cloud
Replies: 24
Views: 10537

Re: How to disable tag cloud

I added that in and restarted apache, still seeing the Tags option on the right. If I remove all tags I no longer see the tags option on the right when viewing an individual FAQ, but I also lose the "Records in this category section", which is something I want to keep. I haven't installed any additi...
by wyldbrian
Tue Aug 20, 2013 6:22 pm
Forum: General discussions
Topic: How to disable tag cloud
Replies: 24
Views: 10537

Re: How to disable tag cloud

Thanks for that info.

I commented out each line as explained in the linked document and the tagcloud still displays, I also removed all content from tagcloud.tpl. Any other ideas?