Search found 12 matches

by ChrisA
Fri Apr 25, 2014 5:56 am
Forum: General discussions
Topic: Double slash
Replies: 6
Views: 2849

Re: Double slash

pmfuser wrote:Solving double slash problem will help a lot as Google Webmaster Tool reports duplicated content for each page. I tried fixing it via .htaccess with no luck. Quite tricky for that one.
This is the same reason I've been looking for a solution.

Good to hear 2.8.9 may fix it.
by ChrisA
Sat Mar 01, 2014 6:36 am
Forum: General discussions
Topic: All email notifications not working
Replies: 12
Views: 4898

Re: All email notifications not working

Maybe the phpmyFAQ core could be modified to use PHPMailer. I willl have a peek on my days off.

Also, check out some other free hosting. You could sign up to one that gives an email without authorization. Then forward its mail to your real mail account.
by ChrisA
Sat Mar 01, 2014 2:34 am
Forum: Skins and Themes
Topic: [2.8] Messed up login with Spacelab
Replies: 6
Views: 8305

Re: [2.8] Messed up login with Spacelab

In your browser open up the dev tools & refresh the page, see if a css file is failing to load.

In google chrome/chromium you can view the console by typing Control+Shift+J.
by ChrisA
Fri Feb 28, 2014 4:56 am
Forum: Bug reports
Topic: HTTPS problem, and fix.
Replies: 1
Views: 2364

Re: HTTPS problem, and fix.

Just had a look at the admin pages, they have the same problem. In admin/header.php I changed: <base href="<?php print $faqConfig->get('main.referenceURL'); ?>/admin/" /> Into: <base href="<?php $__url = $faqConfig->get('main.referenceURL'); if( $_ENV[ 'REQUEST_SCHEME' ] == 'https' ){ if( strpos( $_...
by ChrisA
Fri Feb 28, 2014 4:40 am
Forum: Bug reports
Topic: HTTPS problem, and fix.
Replies: 1
Views: 2364

HTTPS problem, and fix.

Hi, I've installed my FAQ under the http://web.com/FAQ style path. My hosting comes with SSL, but I did not want to force it. This caused a problem. The template param baseHref is set from the database which is in my case http://xxx. This is placed into the <base> tag and forces all links to use the...
by ChrisA
Wed Jan 08, 2014 2:11 am
Forum: Bug reports
Topic: Search for FAQs from admin page not working
Replies: 4
Views: 3391

Re: Search for FAQs from admin page not working

Yeah, same problem in 2.8.5.

It is jumping to the 'Edit existing FAQ' section, not sure if that page is supposed to show the results, or has just been sent there.
by ChrisA
Mon Jan 06, 2014 9:45 am
Forum: Bug reports
Topic: Glossary terms in syntax cause unrendered HTML
Replies: 3
Views: 2842

Re: Glossary terms in syntax cause unrendered HTML

If its not too much trouble, could you add the feature using an editable list ( that is safe from upgrade ), maybe a php file for direct editing, or an entry method in the web GUI which uses the database.

Cheers, Chris.
by ChrisA
Sun Jan 05, 2014 2:21 pm
Forum: General discussions
Topic: glossary term only one time in an faq
Replies: 4
Views: 2246

Re: glossary term only one time in an faq

I have posted a temporary javascript solution to repeated glossary terms here: viewtopic.php?f=3&t=16266
by ChrisA
Sun Jan 05, 2014 2:17 pm
Forum: Bug reports
Topic: Glossary terms in syntax cause unrendered HTML
Replies: 3
Views: 2842

Glossary terms in syntax cause unrendered HTML

Hi all, When using the code box feature in an FAQ, any glossary terms are converted into a tool-tip ( abbr ). Once the page is running, the syntax is wrapped in code tags by the syntax highlighter. These cause the abbr tags to be displayed on screen: Bootloader>? <abbr rel="tooltip" data-original-ti...
by ChrisA
Thu Jan 02, 2014 8:45 am
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 6726

Re: Tables Not Resizing Properly

I ended up applying the CSS to a selector "table td a".
This prevents the normal cell text from being disturbed.
For wyldbrian, wrap your long file names in a span and apply the CSS to a class or "td span" directly.
by ChrisA
Thu Jan 02, 2014 8:01 am
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 6726

Re: Tables Not Resizing Properly

Ok, the reason why my table wasn't affected by the width / max-width, and all other sizing properties was due to the text inside of the table. My table is basically made up of links, which do not contain spaces, and therefore won't wrap under some/most browsers. I tried world-wrap, but this is not a...
by ChrisA
Wed Jan 01, 2014 2:27 pm
Forum: Bug reports
Topic: Tables Not Resizing Properly
Replies: 14
Views: 6726

Re: Tables Not Resizing Properly

Hi Thorsten, I get the same issue using Chrome. I have removed inline styles and even tried a few like width, max-width, but still no luck. I'm using two tables and have a smaller table below the large one which is affected by max-width, however the first large one doesn't budge. The smaller table d...