Search found 6 matches

by rchampine
Thu Feb 19, 2015 8:28 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: IIS Webserver - SEO not working properly
Replies: 10
Views: 5416

Re: IIS Webserver - SEO not working properly

I thank you for all your support regarding this matter! You have answered my question in a quick manner and I appreciate that. Do you think that you will in future release have a better Search Engine? I might have found a quick work around for us to use until then but would ultimately like the searc...
by rchampine
Thu Feb 19, 2015 8:22 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: IIS Webserver - SEO not working properly
Replies: 10
Views: 5416

Re: IIS Webserver - SEO not working properly

I appoligize. After writing the previous post i tested further and I get the 404 error again. I had to disable the URL rewrite, so the conversion DID NOT work!
by rchampine
Thu Feb 19, 2015 7:49 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: IIS Webserver - SEO not working properly
Replies: 10
Views: 5416

Re: IIS Webserver - SEO not working properly

The converter allowed me pass the 404 error with the file renamed _httpd.ini to httpd.ini in the root directory where your FAQ is located and the URL rewrite activated in the configuration page. But the search still does not appear to be working as I thought it should be. Here is some examples that ...
by rchampine
Wed Feb 18, 2015 8:06 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: IIS Webserver - SEO not working properly
Replies: 10
Views: 5416

Re: IIS Webserver - SEO not working properly

Any idea when that would be? No pressure, its just that I'm on a time crunch and have conviced my managers to use this product, but with the search out of wack they are hesitate to proceed any further. I am very impressed with this product and can't thank you enough for what it all does right now. T...
by rchampine
Wed Feb 18, 2015 8:00 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: IIS Webserver - SEO not working properly
Replies: 10
Views: 5416

Re: IIS Webserver - SEO not working properly

We are running version 8.

Thank you!!
by rchampine
Wed Feb 18, 2015 4:56 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: IIS Webserver - SEO not working properly
Replies: 10
Views: 5416

IIS Webserver - SEO not working properly

WE have phpmyfaq installed on a IIS webserver. We went with the default configuration. We have about 200 documents installed and just realized the the Search Engine Optimization is not working properly. We went to the install instructions and have followed these steps: IIS Web server If you want to ...