Search found 7 matches

by nallan
Fri Jun 03, 2016 5:26 am
Forum: General discussions
Topic: You are not authorised message when using add FAQ
Replies: 7
Views: 2136

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Well that's a bit embarrassing. thanks, sorry about that.
by nallan
Tue May 31, 2016 5:06 am
Forum: General discussions
Topic: You are not authorised message when using add FAQ
Replies: 7
Views: 2136

Re: You are not authorised message when using add FAQ

It was an upgrade from the rc's. I don't think it was working in the rc builds either, but I thought at that time it was just my configuration, so didn't worry about it.
by nallan
Sun May 29, 2016 11:15 pm
Forum: General discussions
Topic: You are not authorised message when using add FAQ
Replies: 7
Views: 2136

You are not authorised message when using add FAQ

Hi I'm having an issue with the Add FAQ option on the front end, No one including my self is able to use this, after pressing submit on the form, it just says "you are not authorised"The Add FAQ in administration, content works fine. the checkbox for "right to add FAQ in front end" is checked. Any s...
by nallan
Tue Apr 12, 2016 5:06 am
Forum: General discussions
Topic: markdown in front end editor
Replies: 1
Views: 985

markdown in front end editor

Hi
Is there any way to get the markdown editor to show up in the add FAQ front end. I'm seeing it in the admin version, but not in the user frontend. Is this possible?
by nallan
Sun Feb 14, 2016 4:52 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: configuration not saving phpmyfaq 2.9 beta2
Replies: 7
Views: 5950

Re: configuration not saving phpmyfaq 2.9 beta2

Hi Thorsten
Further investigation indicates that it is actually saving. When you click save, it does update the database, its just the form shows the original values. If I click on the dashboard, it uses the new values and if I then go back to the config area, the new values are there.

Nick
by nallan
Sat Feb 13, 2016 1:55 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: configuration not saving phpmyfaq 2.9 beta2
Replies: 7
Views: 5950

Re: configuration not saving phpmyfaq 2.9 beta2

Hi Thorsten It doesn't look like it produces an error, see debug log below. This is from when I enter a title into the edit box and click save. DEBUG INFORMATION: /home/adaptiv/public_html/kb/inc/Bootstrap.php: PMF_Configuration->getAll() in line 149: SELECT config_name, config_value FROM faqconfig ...
by nallan
Sat Feb 13, 2016 9:20 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: configuration not saving phpmyfaq 2.9 beta2
Replies: 7
Views: 5950

configuration not saving phpmyfaq 2.9 beta2

Hi I've just installed phpmyfaq 2.9 beta2 to test. the install went fine, but my changes don't seem to be saving in the web interface. e.g I tried to change the phpmyfaq title, but when I click save, it just reverts to the default one of "phpMyFAQ Codename Proteus" Is this a bug or have I don't set ...