Search found 5 matches

by stryker
Fri Aug 12, 2016 10:29 am
Forum: Bug reports
Topic: "Fehler beim Löschen der Sprachdatei"
Replies: 2
Views: 3057

Re: "Fehler beim Löschen der Sprachdatei"

As a workaround, I have deleted the translations files via FTP directly on the webserver
by stryker
Thu Aug 11, 2016 11:25 am
Forum: Bug reports
Topic: No margin/padding on mobile devices
Replies: 1
Views: 978

No margin/padding on mobile devices

There is a bug in the boostrap grid in the default template (so it can also be seen in the demo when): You did correctly container row col-md-8 pmf-maincontent But then used again a .row in the .col-md-8 This gives the layout again a margin-right: -15px and a margin-left: -15px and so the content is...
by stryker
Thu Aug 11, 2016 9:29 am
Forum: Bug reports
Topic: "Fehler beim Löschen der Sprachdatei"
Replies: 2
Views: 3057

"Fehler beim Löschen der Sprachdatei"

I want to delete the languages/translations (admin/?action=translist) in the version 2.9.4, but I get the error message "Fehler beim Löschen der Sprachdatei", when clicking on the trash bin button. How can I get rid of all that languages? I only want german and english to choose for the visitors. PS...
by stryker
Thu Aug 11, 2016 9:25 am
Forum: General discussions
Topic: Show categories on homepage
Replies: 5
Views: 2792

Show categories on homepage

I would like to show the categories (showcat.html) on the homepage, instead of the tags. Is there a way to change the homepage? I already edited the .htacess file and changed RewriteRule ^index.html$ index.php [PT] to RewriteRule ^index(.*)$ index.php?action=show [L,QSA] Redirect 301 /showcat.html h...
by stryker
Thu Mar 17, 2016 4:00 pm
Forum: Bug reports
Topic: Glossary hints not visible (2.9.0 RC1)
Replies: 2
Views: 1220

Glossary hints not visible (2.9.0 RC1)

Words from the glossary are correctly marked with a ? sign in an answer of a faq, but no content is shown when I hover over or click on the word. Also line breaks of a glossary entry a are not show in the glossary. If I edit the entry again, the line breaks are shows correctly in the textarea. So ju...