Search found 4 matches

by ssid
Thu Oct 19, 2017 11:53 am
Forum: General discussions
Topic: Cannot login to account even after changing password
Replies: 9
Views: 19917

Re: Cannot login to account even after changing password

I can confirm I am also having the same issue under exactly the same circumstances.

I had to get around the problem by deleting the user and adding again.
by ssid
Mon Oct 02, 2017 10:44 am
Forum: Bug reports
Topic: Apostrophe's in typeahead menu
Replies: 2
Views: 2427

Re: Apostrophe's in typeahead menu

Hi Thorsten,

I've just upgraded to 2.9.8 and the problem is still there.
by ssid
Fri Sep 29, 2017 9:18 am
Forum: Bug reports
Topic: Apostrophe's in typeahead menu
Replies: 2
Views: 2427

Apostrophe's in typeahead menu

Apostrophe's in the typeahead menu box for the category and page title are showing as ' I tried escaping with a backslash but that didn't fix it. This isn't a problem once the link has been clicked on. The FAQ page title and category look OK. Is there a quick fix for this? I'm using 2.9.7. Thanks.
by ssid
Fri Oct 07, 2016 3:26 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem when certain characters are searched
Replies: 1
Views: 1262

Problem when certain characters are searched

Search results are showing an unexpected behaviour when there are the odd individual characters involved. I’m using an extreme example below using "mark" with spaces between characters which is unlikely to happen but demonstrates the problem. It came to light when genuine user searches threw up weir...