Search found 30 matches

by spottedhaggis
Tue Aug 31, 2004 11:12 am
Forum: General discussions
Topic: Topic View format
Replies: 1
Views: 2936

Topic View format

Hi all. ITs working great and I have changed my mnind, I like the new one better than the old one. ANyway, When you view an article at the bottom you have the name of the person that created the article, change log and the 4 links, pdf, xml etc. How do I put a few spaces and maybe a horizontal line ...
by spottedhaggis
Wed Aug 25, 2004 8:46 am
Forum: General discussions
Topic: All resolved - now only 1 question to ask
Replies: 3
Views: 4292

Thanks Thorsen. Any thanks for all the help I have received in this forum, sadly (for you guys at least) I feel sure I will be back again and again. For the moment however, I have found that by inserting the html code that makes up the menu and headers the system workjs perfect you can add it to you...
by spottedhaggis
Wed Aug 25, 2004 1:15 am
Forum: General discussions
Topic: All resolved - now only 1 question to ask
Replies: 3
Views: 4292

All resolved - now only 1 question to ask

All the previous posted issues have been resolved (thank you for the help Stephan of Wareconsult) Languages all work fine, my header with JS menu is operational, all is great. Only thing that eludes me now is, in admin there is a user configuration option, and in the main faq there is a little part ...
by spottedhaggis
Tue Aug 24, 2004 10:40 pm
Forum: General discussions
Topic: Language display problems
Replies: 3
Views: 4885

I have removed all entries of faq from server - re-uploaded it and re-installed it. I then added my include command into the index.php file (this works fine when placed on line 146) I then edit the index.tpl file to add tables to this to enable it to work with my dimensions. This is the only change ...
by spottedhaggis
Tue Aug 24, 2004 7:25 pm
Forum: General discussions
Topic: Language display problems
Replies: 3
Views: 4885

I may (more likely) have changed something, just not sure what, but have proved this fact I think. I did a second install into a new folder and left the entire package as its default. see it here - all languages display correctly in ie6. http://www.ifseurope.net/textphpfaq/ Any idea what I could hav...
by spottedhaggis
Tue Aug 24, 2004 10:49 am
Forum: General discussions
Topic: Receiving error - not sure why though
Replies: 4
Views: 5501

The issue of errors is fixed. No idea how or why, but I am using a standard php include command to add my header to the main index.php file and its working through the entire site?

Anyway, still got issues with languages?
by spottedhaggis
Tue Aug 24, 2004 1:15 am
Forum: General discussions
Topic: Howto: Include php files in phpMyFAQ
Replies: 1
Views: 5737

I have tried this but it does not work. I get the following at the top of the page

Warning: join(): Bad arguments. in /usr/local/4admin/apache/vhosts/ifseurope.net/httpdocs/technical/kb2/index.php on line 204

This references your above input?
by spottedhaggis
Tue Aug 24, 2004 12:23 am
Forum: General discussions
Topic: Language display problems
Replies: 3
Views: 4885

Language display problems

I know, me again, sorry all. k, my only issue now seems to be language related. When selecting french, spannish etc they appear to be ok (not that I can read either of them), Arabic reverses everything on the screen, menu appears on right, scroll bars on lefts etc ( goto http://www.ifseurope.net/tec...
by spottedhaggis
Tue Aug 24, 2004 12:11 am
Forum: General discussions
Topic: Receiving error - not sure why though
Replies: 4
Views: 5501

ok fixed error, well not fixed, but covered it up using the @include rather than include, thats fnie for the moment, have a new issue now. http://www.ifseurope.net/technical/kb2 Goto the link and change the language to russian, or chinse, and you dont get quite what I used to get, now its like this ...
by spottedhaggis
Mon Aug 23, 2004 11:32 pm
Forum: General discussions
Topic: Receiving error - not sure why though
Replies: 4
Views: 5501

me again! :D OK, Changed my mind, going back to the new one. I added at the very top of the main index.php file an include command to add my header to the top of the page. This displays, however I also get the following information displayed between my header php file and the main kb index.php Warni...
by spottedhaggis
Mon Aug 23, 2004 10:20 pm
Forum: General discussions
Topic: Adding features from 1.4.1 into 1.3.14
Replies: 17
Views: 14626

Hay all Been fiddling with both 1.3.14 and 1.4.1. I have concluded that the language option in 1.4.1 is a fantastic option, however the style, layout and all round ease of use visibly and otherwise is not as good as 1.3.14. I am going to try and implement a similar language option in 1.3.14 as this ...
by spottedhaggis
Mon Aug 23, 2004 8:29 pm
Forum: General discussions
Topic: Receiving error - not sure why though
Replies: 4
Views: 5501

Receiving error - not sure why though

Hi all Its the pain in the backside scotsman here again. After a very kind reply from a reference site user that has the 1.4.1 version set the way I want mine, I have now resolved the width and centering issue. I have also managed to include my header as php into the document, however. When I go to ...
by spottedhaggis
Sun Aug 22, 2004 1:46 pm
Forum: General discussions
Topic: Adding features from 1.4.1 into 1.3.14
Replies: 17
Views: 14626

Sorry Thor! I am going to have to give up on this, I have tried everything I can and nothing I do seems to give the desired results. The only thing left now is to contcat one of yur reference sites that has the new version set the way I want it and beg them for their templates :-) For the moment I w...
by spottedhaggis
Sun Aug 22, 2004 12:29 pm
Forum: General discussions
Topic: Adding features from 1.4.1 into 1.3.14
Replies: 17
Views: 14626

Nope :( Sorry still the only part that changes is the title, I can center and set width to 800 the title without a problem. The biggest issue seems to be the category section and search/labguage areas, these will not move to centre in line with title width of 800, cant ge tthem to. I have tried arra...
by spottedhaggis
Sun Aug 22, 2004 10:30 am
Forum: General discussions
Topic: XML Assistance!
Replies: 2
Views: 3730

Thanks, I can get the xml to display where I want it no problem, but the fnt needs to be altered to be smaller in size to fit the area I want it to appear, still trying to figure that one out though (very very new to xml, and it looks way harder than php