Search found 27 matches

by circa138
Wed Aug 09, 2017 8:40 am
Forum: Bug reports
Topic: Kategorien verschieben
Replies: 9
Views: 776

Re: Kategorien verschieben

Hi,
wurde die Problematik mit der neuen Version korrigiert?

Falls nicht, habe gerade zufällig im Backupfile gesehen, dass die Kategorien nicht komplett verschwunden sind, sondern lediglich die Parent_ID die nicht mehr existent ist. :)

Gruß
by circa138
Wed Apr 26, 2017 1:39 pm
Forum: Bug reports
Topic: Kategorien verschieben
Replies: 9
Views: 776

Re: Kategorien verschieben

Hi Thorsten,

Fehler gefunden? :)
by circa138
Tue Mar 28, 2017 3:40 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Hi Thorsten,

yes only when i search with ES.
The standard search is working fine.
by circa138
Tue Mar 28, 2017 7:45 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Thank you very much Thorsten,it works well now, i really appreciate this . Maybe theres a Little bug remaining: When a FAQ contains a specific number (e.g. "300359") i can find the faq with searching for "300" or "3003" or "30035" but when im looking for "300359" im getting 0 search results with the...
by circa138
Mon Mar 27, 2017 3:33 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Hi Thorsten,

im using elasticsearch 2.4.4.
by circa138
Mon Mar 27, 2017 3:15 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

blank page after search : Fatal error: Uncaught exception 'Elasticsearch\Common\Exceptions\BadRequest400Exception' with message '{"error":{"root_cause":[{"type":"parsing_exception","reason":"no [query] registered for [filtered]","line":1,"col":22}],"type":"parsing_exception","reason":"no [query] reg...
by circa138
Mon Mar 27, 2017 3:01 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Hi Thorsten,

thanks for the fast reply. Thought its okay when i leave the fields blank but nevermind. :)

Index created successfully, but im getting blank pages now after typing in a searchword.
The system information meu is in a never ending loading proccess aswell.
Screenshots added.
by circa138
Mon Mar 27, 2017 2:30 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Hi Thorsten,

yes ip and port should be correct (added a screenshot).
by circa138
Mon Mar 27, 2017 7:04 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Hi, no, don't move that file from admin to config! Copy config/elasticsearch.php.original to config/elasticsearch.php. Then edit this file and enter the server address of the Elasticsearch instance. Then activate Elasticsearch in the admin search configuration and build a first search index under A...
by circa138
Wed Mar 22, 2017 1:08 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Thorsten wrote:Hi,

you need that file :)

bye
Thorsten
so i just rename the file and remove the ".original"?
Im feeling dumb now, but that wasnt really obvious for me :D
by circa138
Wed Mar 22, 2017 1:03 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

Hi,

nope, just the "original" ;)
by circa138
Wed Mar 22, 2017 9:42 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

ah nvm, of course i activated the elasticsearch support, otherwise the menu in my uploaded screenshot would be invisible and i couldnt even reach the elasticsearch configuration page that leads to a blank page. :/ phpMyFAQ notice [8]: Undefined index: core.elasticsearch in C:\xampp\htdocs\faq\inc\PM...
by circa138
Wed Mar 22, 2017 9:33 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

thanks for the quick answer.

in the database ? cause theres no entry in the backend or im just blind?
by circa138
Wed Mar 22, 2017 9:13 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 3687

Re: Problem: activation elasticsearch

hi,

no, should i ? and where do i can manipulate indices anyway :D
by circa138
Mon Mar 20, 2017 2:11 pm
Forum: Bug reports
Topic: Upload images in Frontend FAQ Proposal
Replies: 4
Views: 514

Re: Upload images in Frontend FAQ Proposal

I've just solved the issue with a direct link to the backend proposal :

viewtopic.php?f=9&t=19148

thx anyway