Search found 8 matches

by sti
Tue Feb 13, 2018 8:57 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

5.6
by sti
Mon Jan 29, 2018 10:09 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

by sti
Thu Dec 28, 2017 6:30 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

Yes, my config matches the following line by line:

https://github.com/thorsten/phpMyFAQ/bl ... s_ldap.php
by sti
Sun Dec 17, 2017 4:02 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

Yes, still no change.
by sti
Thu Dec 14, 2017 12:40 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

I made the change. Unfortunately it still is not working :-(
by sti
Thu Dec 07, 2017 9:27 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

Sorry for the late response (was out on vacation). Yes, I updated the config/constatnts_ldap.php file as well. I just pulled the latest from the Github just to be sure. The issue persists.
by sti
Mon Nov 13, 2017 9:13 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

Re: LDAP / AD Issue

More Info:

I was able to update my test script to find the users and work so I know LDAP is indeed working from my PMF to AD and vise versa. So far I cannot find where the failure may be. Is there any way to debug to ensure that the password hashes are coming through correctly?
by sti
Mon Nov 13, 2017 7:38 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: LDAP / AD Issue
Replies: 13
Views: 2528

LDAP / AD Issue

Hi All, I tried to search through the forum before posting because I see there are already MANY LDAP posts. I upgraded from 2.8.7 to 2.9.9 somehow my LDAP authentication is no longer working. I cannot log into any part of the system. I have tried enabling Debug and I get the following output: phpMyF...