Search found 13 matches

by debridat1
Wed Mar 31, 2021 2:07 pm
Forum: Bug reports
Topic: Export your FAQ in PDF does not work on 3.0.1
Replies: 4
Views: 1997

Re: Export your FAQ in PDF does not work on 3.0.1

Hi,
I use phpmyfaq 2.9.13, also in this version the export of a faq category in PDF from the administrator panel does not work; the other types of exports work fine. The export of the single faq in pdf works

Is it possible to solve without having to upgrade the version?

thank you very much
by debridat1
Thu Dec 03, 2020 4:19 pm
Forum: General discussions
Topic: View results pressing the enter key
Replies: 3
Views: 826

Re: View results pressing the enter key

ok thanks,
then I can modify the operation.
What is the library used to do this?

Tnk
by debridat1
Thu Dec 03, 2020 9:35 am
Forum: General discussions
Topic: View results pressing the enter key
Replies: 3
Views: 826

View results pressing the enter key

Hi, I am using phpMyFAQ 3.0.5 with ElasticSearch 6.8.13 and it works very well. When you perform a search, by pressing the enter key, the first FAQ in the list is automatically opened. Instead, if you click with the mouse on the magnifying glass, all the search results are displayed. Is it possible ...
by debridat1
Thu Dec 03, 2020 9:20 am
Forum: Bug reports
Topic: In the search function, it seems impossible to find numbers.
Replies: 2
Views: 1393

Re: In the search function, it seems impossible to find numbers.

Hi,
I use ElasticSearch and the number search works correctly.

If you also disable the search for soludion IDs, in the configuration panel, the solution ids will no longer appear in the search results
by debridat1
Tue Nov 03, 2020 5:20 pm
Forum: General discussions
Topic: customize WYSIWYG editor - TinyMCE
Replies: 7
Views: 1392

customize WYSIWYG editor - TinyMCE

Hi,
I am using phpMyFAQ 3.0.5
Is it possible to customize or modify the WYSIWYG editor to have a default structure when creating a new FAQ?
Something like the following image


example.JPG


thanks a lot
by debridat1
Wed Oct 07, 2020 5:17 pm
Forum: General discussions
Topic: Dynamic referenceURL
Replies: 3
Views: 1231

Re: Dynamic referenceURL

Hi, you can use the local IP as phpMyFAQ should recognize you're running a reverse proxy. We're using the HTTP_X_FORWARDED_FOR header to rewrite the URLs. bye Thorsten Thorsten thanks for the reply. I don't understand how to use HTTP_X_FORWARDED_FOR to rewrite URLs; do I have to act only on the web...
by debridat1
Fri Oct 02, 2020 11:53 am
Forum: General discussions
Topic: Dynamic referenceURL
Replies: 3
Views: 1231

Dynamic referenceURL

Hi, I use phpmyfaq 2.9.13 and it works very well within an intranet. Now I need to make it accessible also from the internet. To make the site accessible from the internet, I must necessarily use a different address from the internal one with a reverse proxy. The problem is on the referenceURL: I re...
by debridat1
Thu Apr 02, 2020 8:28 am
Forum: General discussions
Topic: edit certain categories
Replies: 1
Views: 1195

edit certain categories

Hi,
I use phpmyfaq 2.9.13 and it works really well.
In the administrative part, I need to modify the FAQ of certain categories only to specific groups of users, is it possible to do this thing?

Thanks
by debridat1
Tue Mar 03, 2020 9:22 am
Forum: General discussions
Topic: Allow frontend user to upload images/pdfs?
Replies: 10
Views: 2667

Re: Allow frontend user to upload images/pdfs?

OK thanks,
I wait for version 3.1
:)
by debridat1
Tue Mar 03, 2020 9:16 am
Forum: General discussions
Topic: Allow frontend user to upload images/pdfs?
Replies: 10
Views: 2667

Re: Allow frontend user to upload images/pdfs?

thanks,
so it is not possible to use it in phpMyFAQ 2.9.13; do I have to upgrade?
by debridat1
Tue Mar 03, 2020 8:49 am
Forum: General discussions
Topic: Allow frontend user to upload images/pdfs?
Replies: 10
Views: 2667

Re: Allow frontend user to upload images/pdfs?

Thorsten wrote:
Sat Oct 12, 2019 10:33 am
Hi,

I checked the code, the image upload is missing in the frontend. Sorry.

Pasting images should work, if that's enough.

bye
Thorsten
Hi,

I use phpmyfaq 2.9.13, in frontend (user not logged) pasting images doesnt work :(
Why? Is it possible to solve it?

thank you very much
by debridat1
Thu Jan 23, 2020 11:05 am
Forum: General discussions
Topic: Elasticsearch 'No alive nodes found in your cluster'
Replies: 2
Views: 1962

Re: Elasticsearch 'No alive nodes found in your cluster'

yes,
it is php that does not communicate with elasticsearch.
The same configuration replicated on a windows machine works correctly.
Maybe it's an Apache or Centos configuration problem ... I'm investigating ...

Thank you
by debridat1
Wed Jan 22, 2020 2:50 pm
Forum: General discussions
Topic: Elasticsearch 'No alive nodes found in your cluster'
Replies: 2
Views: 1962

Elasticsearch 'No alive nodes found in your cluster'

Hi to all, I am using phpmyfaq 2.9.13 on Centos 7 (httpd-2.4.6 - PHP 5.6.40 - MySQL 8.0.19 ) and it works well. I tried adding support to elasticsearch 2.4.6 but I get the following error: Fatal error: Uncaught exception 'Elasticsearch\Common\Exceptions\NoNodesAvailableException' with message 'No al...