Search found 66 matches

by tomperys
Wed Aug 31, 2016 7:14 am
Forum: Bug reports
Topic: Voting problem
Replies: 3
Views: 1479

Voting problem

Hi we are using 2.9.4 version (previous we had 2.9.2) and in both of them (hard to say if it was also in older versions, we noticed this from 2.9.2) we have issue with voting. When someone vote more then once there is a message that tells you cant vote again and thats ok, but part of that message is...
by tomperys
Tue May 31, 2016 12:13 pm
Forum: General discussions
Topic: Files in images folder
Replies: 1
Views: 805

Files in images folder

Hi

can I ask what for are the weird files in images folder? Like "__tcpdf_img_0083c5cae2ed1fd061b9f23408cf3b3d_halcCU" .....? There are stil more and more of them. Now they takes almost 1GB
by tomperys
Thu May 26, 2016 7:50 am
Forum: Bug reports
Topic: Demo sites
Replies: 1
Views: 890

Demo sites

Hi,

just wanted to point out that DEMO sites in 2.9.0 are actually not 2.9.0 there are still old template with "powered by phpMyFAQ 2.8.27"
by tomperys
Wed May 25, 2016 3:39 pm
Forum: General discussions
Topic: Upgrade problem 2.8.27 to 2.9
Replies: 2
Views: 1430

Re: Upgrade problem 2.8.27 to 2.9

Ok when we changed mysql to mysqli the upgrade worked... We also solved the htaccess problem Now we are solwing changing the CSS and pages in templates. Its pitty you didnt make some teplate "default2" that would have the same layout as the 2.8.7 or previous versions because the new layout is much t...
by tomperys
Wed May 25, 2016 3:06 pm
Forum: General discussions
Topic: Upgrade problem 2.8.27 to 2.9
Replies: 2
Views: 1430

Upgrade problem 2.8.27 to 2.9

Hi we get error if we follow your manual -delete all except: database.php and ldap.php (if you use LDAP) in the directory config/ all files in the directory assets/template/ the directory attachments/ the directory data/ the directory images/ When we delete all except those file/folders and copy the...
by tomperys
Wed Feb 03, 2016 1:17 pm
Forum: General discussions
Topic: f and t variables
Replies: 2
Views: 1208

Re: f and t variables

Oh thanks, it was really from some old different forum. I was misled because the htaccess rewrote the original domain (in the link with ?f=&t=) with the myfaq domain so in the final code it looks like some old link from the same site.
by tomperys
Tue Feb 02, 2016 9:30 am
Forum: General discussions
Topic: f and t variables
Replies: 2
Views: 1208

f and t variables

Hi I have just quick question, whats the f ant t variables exactly for in relation with the DB, because we changed the URL to pretty URLS but we have in some articles links in old form like ?f=23&t=56 ... and I have no idea where it should go. My guess was that F or T will be id of article in "faqda...
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 1:52 pm
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

Solved, we found what caused this - it was one rewrite rule in .htaccess file, that should redirect when someone type ourdomain/de the condition was: RewriteCond %{REQUEST_URI} /de Apparently the "?action=editentry" is in fact something that have /de in REQUEST_URI, when we changed the condition to ...
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 1:13 pm
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

I see, I changed the Base URL in administration in configuration tab to /_test and now it shows the 2.8.13 backup because the editor works on the link with /_test/.... But still I dont know what files "work" with that editor which is on /?action=editentry becuase I tried to replace the whole admin f...
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 12:10 pm
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

Ok thats very strange, I dont know how the myFAQ works exactly, but I tried to make a folder "_test" at the same level as "admin" folder is and copy entire backup of myfaq 2.8.13 there (and _test2 with backup of myfaq 2.8.12). What I would expect is, that it will behave as 2.8.13 (except the databas...
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 10:11 am
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

Yes I know, i see it on the demo pages too.... I even try to copy all editor folder from the backup of previous version (2.8.13) but still nothing so I guess it have no big connection with the files inside editor folder
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 9:46 am
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

Here is the picture from the category issue
03.jpg
You can see it was there already... We are unfortunately not sure when exactly it started but it certainly worked in previous 2.8.13 (we skip few updates and 15.01.2015 made the update directly to 2.8.19)
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 9:30 am
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

Yes, the editor is vissible but only with the style, format, font size and two icons (internal links and insert code)
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 9:29 am
Forum: Bug reports
Topic: Categories bug
Replies: 12
Views: 4564

Re: Categories bug

Thanks it works but there is still problem - now we cant change the group permissions at all, it seems it take the permission of the category. So when I make category that is visible only for the group, I can make a FAQ visible also only for the group. But when I want to change category of that FAQ ...
by tomperys
Wed Jan 28, 2015 8:59 am
Forum: Bug reports
Topic: Editor doesnt show icons
Replies: 20
Views: 7759

Re: Editor doesnt show icons

Still the same. I checked even the screenshot I did for the category problem and even there was the same issue (I only didnt noticed it, because I was focused on that permission problem)