Search found 41 matches

by camel_Trophy
Sun Mar 26, 2017 3:35 am
Forum: General discussions
Topic: Disable Comments
Replies: 2
Views: 2126

Disable Comments

Greetings, I disabled Comments in the configuration section, whoever I still see the option to leave a comment even though it doesn't actually work. Is it possible to remove the "comment" option from the answer section when it's disabled in the administration section? It would be nice for the guest ...
by camel_Trophy
Sun Mar 26, 2017 2:35 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 11483

Re: Problem: activation elasticsearch

Thanks Thorsten.

I downgraded to 2.4.4, ES is working fine and all issues due to 5.2 have been resolved. I am golden now.

Gibran
by camel_Trophy
Sat Mar 25, 2017 12:55 am
Forum: General discussions
Topic: Add Question Hangs
Replies: 8
Views: 3530

Re: Add Question Hangs

Hello Thorsten,

After disabling Elasticsearch because of the bug I decided to try the Add Question again, now it works :)


It appears Elasticsearch was causing couple of my problems.

Thanks,

Gibran
by camel_Trophy
Sat Mar 25, 2017 12:24 am
Forum: Skins and Themes
Topic: Minor CSS Changes
Replies: 5
Views: 3362

Re: Minor CSS Changes

Thank you Thorsten.
by camel_Trophy
Sat Mar 25, 2017 12:23 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: System Information Page is Blank
Replies: 5
Views: 3188

Re: System Information Page is Blank

Hi Thorsten,

I sure did, but now I disabled since I am hitting a bug per your comment on another thread.

thanks,

Gibran
by camel_Trophy
Sat Mar 25, 2017 12:19 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 11483

Re: Problem: activation elasticsearch

Hello Thorsten,

Yes, using 5.2.

Should I downgrade to a different version of ES, or is there a quick workaround?

Thanks,

Gibran
by camel_Trophy
Fri Mar 24, 2017 5:50 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 11483

Re: Problem: activation elasticsearch

Hello Thorsten, My excitement was short lived, the search doesn't seem to work :( When I attempt to search for something, the search window show "Nothing found...". If I hit enter I get this error message: Fatal error: Uncaught exception 'Elasticsearch\Common\Exceptions\BadRequest400Exception' with ...
by camel_Trophy
Thu Mar 23, 2017 6:03 pm
Forum: General discussions
Topic: Add Question Hangs
Replies: 8
Views: 3530

Re: Add Question Hangs

Hello Thorsten, Unfortunately, it's deployed on our intranet network and there is no external access. If you have the time I can do a webex meeting with you, you can monitor it and get access via my remote session. While on the phone you can help me with the CSS question, I can do some donation to y...
by camel_Trophy
Thu Mar 23, 2017 4:26 pm
Forum: General discussions
Topic: Add Question Hangs
Replies: 8
Views: 3530

Re: Add Question Hangs

Hello Thorsten, I tried to make sense of this debug with no luck, I would appreciate your help. Thanks, Gibran ! ! DATABASE QUERIES /var/www/html/faq/inc/Bootstrap.php: PMF_Configuration->getAll() in line 149: SELECT config_name, config_value FROM faqconfig /var/www/html/faq/index.php: PMF_Session->...
by camel_Trophy
Thu Mar 23, 2017 2:08 pm
Forum: General discussions
Topic: Add Question Hangs
Replies: 8
Views: 3530

Re: Add Question Hangs

nevermind, I noticed the errors on the bottom of the page :)

I will review and get back for more help.

Thanks,

Gibran
by camel_Trophy
Thu Mar 23, 2017 1:56 pm
Forum: General discussions
Topic: Add Question Hangs
Replies: 8
Views: 3530

Re: Add Question Hangs

Hello Thorsten, I enabled debug, but the behavior is the same and I am not getting any errors on the page. Is there a log file I should be looking at or do the error post on the same page I am on? I noticed the errors were posted on the same page for another problem I am having, the System informati...
by camel_Trophy
Thu Mar 23, 2017 1:48 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: System Information Page is Blank
Replies: 5
Views: 3188

Re: System Information Page is Blank

Hello Thorsten, I enabled debug and getting this dump, I don't know what it means :( Fatal error: Uncaught exception 'Elasticsearch\Common\Exceptions\BadRequest400Exception' with message '{"error":{"root_cause":[{"type":"illegal_argument_exception","reason":"request [/_cat/master] contains unrecogni...
by camel_Trophy
Wed Mar 22, 2017 9:31 pm
Forum: General discussions
Topic: Add Question Hangs
Replies: 8
Views: 3530

Add Question Hangs

Greetings all, Fresh Install. The Add Question form hangs with "Saving" after hitting the submit button, this happens whether I am logged in or not. I tried it with SMTP enabled and disabled, and still the same behavior. Our SMTP server is anonymous and doesn;t require authentication. Add new FAQ wo...
by camel_Trophy
Wed Mar 22, 2017 3:44 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: System Information Page is Blank
Replies: 5
Views: 3188

System Information Page is Blank

Greetings all,

I just completed a fresh install and verifying the configurations, I noticed the System Information page is blank. Do I need to change some permissions on some file or something else?

Thank you,

Gibran
by camel_Trophy
Wed Mar 22, 2017 3:35 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem: activation elasticsearch
Replies: 39
Views: 11483

Re: Problem: activation elasticsearch

Hello Thorsten,

That worked like a charm :) I feel silly not catching your original direction.

Is there a way now to verify it's working as intended?

Thank you,

Gibran