phpmyfaq in iframe

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
yosterroaster
Posts: 2
Joined: Wed Jan 24, 2018 5:50 am

phpmyfaq in iframe

Post by yosterroaster » Wed Jan 24, 2018 5:56 am

I tried to access my faq via an iFrame

Code: Select all

 URL:= '<iframe src="' + aURL + '" width="' + itoa(htmlFrame.width) + '" height="' + itoa(htmlFrame.height) + '"></iframe>';
and I get "Access Denied"

I can access some other sites with this code, but it doesn't work with:

http://faq-data.com/simplelandlord

Is there something I can do to make this work?
BTW I am using GoDaddy if that makes a difference.

Thanks,
Rob

Thorsten
Posts: 14645
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: phpmyfaq in iframe

Post by Thorsten » Wed Jan 24, 2018 6:33 pm

Hi,

yes, we use a frame buster script to avoid running phpMyFAQ in an iFrame.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

yosterroaster
Posts: 2
Joined: Wed Jan 24, 2018 5:50 am

Re: phpmyfaq in iframe

Post by yosterroaster » Wed Jan 24, 2018 6:42 pm

Is there a way around this?

I want to call my faq from my website.

My faq runs on a linux server with the domain faq-data.com

My web site is simple-landlord.com

So they are different domains, but I really need a way to make this work.

Thanks,
Rob

Thorsten
Posts: 14645
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: phpmyfaq in iframe

Post by Thorsten » Sat Jan 27, 2018 5:02 pm

Hi,

you can remove the frame buster code in index.tpl

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

sipherion
Posts: 1
Joined: Fri Nov 16, 2018 2:55 pm

Re: phpmyfaq in iframe

Post by sipherion » Fri Nov 16, 2018 3:03 pm

Hi Thorsten,

Would it be possible to add this as an option ?
For my admin story, I'm developping a complete Intranet for my compagny and phpMyFAQ is, with OTRS and other open sources projects, used by some people, and I need them to work only into this intranet. In OTRS, there is an option that says "Allow iframes" and some security warnings and while you don't enable this option, OTRS won't work in an iframe (default). The same should be great, I understand the security risks but in my case this is for an internal business compagny, not for dangerous Internet.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest