Arachni Error ??

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
rapafleutz
Posts: 3
Joined: Thu Sep 21, 2017 7:43 pm

Arachni Error ??

Post by rapafleutz » Mon Jun 25, 2018 9:27 pm

Hi.
Recently, i update from 2.9.8 to 2.9.10 version.
Also, i change the server location. With this, my faq that have the url "radar.faq.serpro.gov.br", change to "far.serpro.gov.br/radar". I make all changes for the faq work and it's ok. But one thing it's very very strange to me. When i go to "advanced search", i get a feel lines below the field search, that i post here:

javascript:window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 4x
*/;window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()/* 4x
1;window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 3x
';window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 3x
";window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 3x

I have no idea what it is or how to fix this, and as i say, the faq is working fine.
PS: I have other faqs in the same server, i only change the context and the table prefix for each one. Ex: "faq.serpro.gov.br/pfa". table prefix: pfa. I got no error from this faq. I'm not using the multsite feature.

Thorsten
Posts: 14611
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Arachni Error ??

Post by Thorsten » Fri Jun 29, 2018 5:44 pm

Hi,

are you sure, this is from phpMyFAQ as this code isn't included in phpMyFAQ. Maybe an strange browser extension?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests