Arachni Error ??

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
rapafleutz
Posts: 3
Joined: Thu Sep 21, 2017 7:43 pm

Arachni Error ??

Post by rapafleutz » Mon Jun 25, 2018 9:27 pm

Hi.
Recently, i update from 2.9.8 to 2.9.10 version.
Also, i change the server location. With this, my faq that have the url "radar.faq.serpro.gov.br", change to "far.serpro.gov.br/radar". I make all changes for the faq work and it's ok. But one thing it's very very strange to me. When i go to "advanced search", i get a feel lines below the field search, that i post here:

javascript:window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 4x
*/;window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()/* 4x
1;window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 3x
';window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 3x
";window.top._arachni_js_namespace_taint_tracer.log_execution_flow_sink()// 3x

I have no idea what it is or how to fix this, and as i say, the faq is working fine.
PS: I have other faqs in the same server, i only change the context and the table prefix for each one. Ex: "faq.serpro.gov.br/pfa". table prefix: pfa. I got no error from this faq. I'm not using the multsite feature.

Thorsten
Posts: 14689
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Arachni Error ??

Post by Thorsten » Fri Jun 29, 2018 5:44 pm

Hi,

are you sure, this is from phpMyFAQ as this code isn't included in phpMyFAQ. Maybe an strange browser extension?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply