A NEW FAQ Loop Saving....

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
FabriceT
Posts: 7
Joined: Wed Jul 10, 2019 3:04 pm

A NEW FAQ Loop Saving....

Post by FabriceT » Wed Oct 23, 2019 3:12 pm

Hello
I have a problem, when I make a "NEW FAQ" submit it LOOP with this image that remains on the screen. (ajax-loader.gif)
do you have any idea
phpMyFAQ VERSION 2.9.13
same behavior on IE FF CHROME
no error message in DEBUG mode
thank you for your help
Fabrice

Thorsten
Posts: 14783
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: A NEW FAQ Loop Saving....

Post by Thorsten » Sat Oct 26, 2019 9:33 am

Hi,

do you see any errors in the browser dev tools?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

FabriceT
Posts: 7
Joined: Wed Jul 10, 2019 3:04 pm

Re: A NEW FAQ Loop Saving....

Post by FabriceT » Mon Oct 28, 2019 11:09 am

Hello
thank you for your answer.
No, I don't have an error message. When I go step by step on the "index.php" page. After the execution of the following script, nothing happens.
any ideas?
url : /index.php?sid=1145&lang=fr&action=ask&category_id=0
Page index.php

Code: Select all

  <script>
            $(document).ready(function() {
                $(function () {
                    $('#submitquestion').on('click', function (event) {
                        event.preventDefault();
                        checkQuestion();
                    });
                });
            });
        </script>
br
Fabrice

Thorsten
Posts: 14783
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: A NEW FAQ Loop Saving....

Post by Thorsten » Fri Nov 01, 2019 8:21 am

Hi,

I'll check it.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

FabriceT
Posts: 7
Joined: Wed Jul 10, 2019 3:04 pm

Re: A NEW FAQ Loop Saving....

Post by FabriceT » Thu Nov 14, 2019 10:02 am

Hello,
thank you for the time spent looking.
would you find?
Fabrice

Thorsten
Posts: 14783
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: A NEW FAQ Loop Saving....

Post by Thorsten » Tue Nov 19, 2019 8:34 pm

Hi,

I tried to reproduce it but it works on my current version...

Any more hints for me?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply