Sub categories are not showing up on Front Page

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

nbradshaw
Posts: 4
Joined: Fri Jun 15, 2007 1:14 pm

Sub categories are not showing up on Front Page

Post by nbradshaw » Fri Jun 15, 2007 6:09 pm

phpMyFAQ 2.0.1

I can add the sub catagories in the admin section, but they do not appear in the Front End. It seems if I add a main category, it does show up on the Front End...any suggestions????

nbradshaw
Posts: 4
Joined: Fri Jun 15, 2007 1:14 pm

I fixed it

Post by nbradshaw » Fri Jun 15, 2007 7:49 pm

I had just upgraded from 1.6.9 to 2.0.1...I logged into the Admin section and clicked rename on the Main Category of the section I tried to add the subcategory to, saved it...and it now showed up in the category list on the Front End...not sure if this is a bug or not...but that is what did it for me.

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Sat Jun 16, 2007 1:59 pm

Hi,

I tried to reproduce your bug and I couldn't reproduce this issue... how did you cause this exactly?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Onur
Posts: 6
Joined: Fri Jun 22, 2007 6:52 pm

Post by Onur » Fri Jun 22, 2007 8:33 pm

I've been experiencing the very same problem. I just installed and configured phpMyFAQ 2.0.1 on Apache Server, along with Php 4.x MySQL 5.x

In the admin panel, I created 'main categories' and some 'sub categories" under each main category. Then I click on let's say 'category1' on the main page but the subcategories won't show up.

I need a way to make subcategories display when a main category is clicked.

I appreciate your kind help, in advance!

Dawn
Posts: 95
Joined: Tue May 23, 2006 2:10 pm

Post by Dawn » Tue Jun 26, 2007 3:43 pm

I've got nearly the same problem. I've upgraded from 1.6.12. My existing subcategories are shown but when I create a new subcategory I can't see it when I access my faq from www.domain.com/faq. When I login as admin and go to categories management I can see it...

Greets and best regards,
Dawn

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Wed Jun 27, 2007 6:38 am

Hi,

how are the permissions set for the subcategory?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Dawn
Posts: 95
Joined: Tue May 23, 2006 2:10 pm

Post by Dawn » Wed Jun 27, 2007 6:47 am

The permission is "Zugriff für alle Benutzer" (access for all users)

Greets,
Dawn

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Wed Jun 27, 2007 6:48 am

Hi,

and which permission level do you use?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Dawn
Posts: 95
Joined: Tue May 23, 2006 2:10 pm

Post by Dawn » Wed Jun 27, 2007 6:53 am

I try to access the subcategory as non logged in user. Or do you mean something else?

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Wed Jun 27, 2007 6:55 am

Hi,

I need the information about the permission level in the configuration.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Dawn
Posts: 95
Joined: Tue May 23, 2006 2:10 pm

Post by Dawn » Wed Jun 27, 2007 6:58 am

The setting "berechtigungslevel" (access-level) is set to basic.

Perhaps a little example helps too:

If I create a new entry and associate it to a category on the root-level, I can find it (i've just created the root-level category). When I move the new entry to the subcategory (which I created like the root-level category) I can't find it and when I click on the root-category there isn't any subcategory like the existing ones.

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Wed Jun 27, 2007 6:59 am

Hi,

okay, I'll take a look at it.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Dawn
Posts: 95
Joined: Tue May 23, 2006 2:10 pm

Post by Dawn » Wed Jun 27, 2007 7:02 am

Thanks a lot! You give really great support..

Please let me know if you need access to my FAQ :)

Greets,
Dawn

Dawn
Posts: 95
Joined: Tue May 23, 2006 2:10 pm

Post by Dawn » Sat Jul 21, 2007 12:19 pm

Is it correct that this Bus still exists under PMF 2.0.2?


Greets,
Dawn

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Sun Jul 22, 2007 2:58 pm

Hi,

I couldn't reproduce this until now but I still got some databases to check here in my mailbox.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply