Error when adding an attachment to an issue

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
JayDeeTee
Posts: 2
Joined: Tue Aug 17, 2010 10:25 am

Error when adding an attachment to an issue

Post by JayDeeTee » Thu Aug 19, 2010 9:14 am

We have a new installation of phpMyFAQ:

System Information
phpMyFAQ Version phpMyFAQ 2.6.7
Server Software Apache/2.2.3 (CentOS)
PHP Version PHP 5.2.14
Register Globals off
Safe Mode off
Open Basedir off
Database Server Mssql
Database Client Version Database Server Version Microsoft SQL Server 2005 - 9.00.4053.00 (Intel X86) May 26 2009 14:24:20 Copyright (c) 1988-2005 Microsoft Corporation Standard Edition on Windows NT 5.2 (Build 3790: Service Pack 2)
Webserver Interface APACHE2HANDLER
PHP Extensions date, libxml, openssl, pcre, zlib, bz2, calendar, ctype, hash, filter, ftp, gettext, gmp, session, iconv, Reflection, standard, shmop, SimpleXML, SPL, sockets, exif, tokenizer, xml, apache2handler, curl, dbase, dom, gd, imap, json, ldap, mbstring, mcrypt, mssql, mysql, mysqli, PDO, pdo_dblib, pdo_mysql, pdo_sqlite, snmp, wddx, xmlreader, xmlwriter, xsl, zip

When ever we attempt to add an attachment to a FAQ we get the following error:


Add an attachment to the issue


phpMyFAQ warning [2]: mssql_query() [function.mssql-query]: message: The name "FALSE" is not permitted in this context. Valid expressions are constants, constant expressions, and (in some contexts) variables. Column names are not permitted. (severity 15) in Mssql.php on line 94

phpMyFAQ warning [2]: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in Mssql.php on line 94

The file has been attached successfully.

.... and the file is not added to the FAQ, does anyone have any ideas on how to resolve this problem?

Thorsten
Posts: 14754
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Error when adding an attachment to an issue

Post by Thorsten » Fri Aug 20, 2010 5:52 pm

Hi,

this should fix your issue: http://github.com/thorsten/phpMyFAQ/com ... 0fd48531cc

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

JayDeeTee
Posts: 2
Joined: Tue Aug 17, 2010 10:25 am

Re: Error when adding an attachment to an issue

Post by JayDeeTee » Wed Aug 25, 2010 10:45 am

Thanks you, your fix worked a treat.

Nice App.

Regards,

John

Post Reply