I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
seri
Posts: 22
Joined: Wed May 11, 2016 3:43 am

I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by seri » Wed May 11, 2016 3:57 am

When using IE11, I Can't add questions.
At your DEMO site,phpMyFAQ 2.9.0-RC4 on PHP 5.x/7.0
I push submit button, and showing 'Saving... ',but nothing happens.

I Can add questions with Chrome
I Can add questions at phpMyFAQ 2.8.27 on PHP 5.x/7.0 with IE11

So I think 2.9.0-RC4 with IE11 have some problems.

Thorsten
Posts: 14754
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by Thorsten » Thu May 12, 2016 5:02 am

Hi,

I'll check it, do you see any errors?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

seri
Posts: 22
Joined: Wed May 11, 2016 3:43 am

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by seri » Thu May 12, 2016 5:22 am

I found no errors.
When submitted, Just disappeard 'Saving...' letters.

Thorsten
Posts: 14754
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by Thorsten » Sat May 14, 2016 7:42 pm

Hi,

this error is fixed with the final release of 2.9.0.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

seri
Posts: 22
Joined: Wed May 11, 2016 3:43 am

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by seri » Wed May 18, 2016 3:50 am

Hi!

Thanks for your fixes.

But with IE11 another thing happend.

At IE11 compatibility view setting(Tools menu),
website(i.e. phpmyfaq.de)is added,
website view is gone wrong.
No flame,Only left side is shown.

2.8.27 site(upgraded 2.9.0?) is not.

seri
Posts: 22
Joined: Wed May 11, 2016 3:43 am

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by seri » Fri Jun 10, 2016 1:13 am

gokan.png
notgokan.png
Heres.
This site is intranet site.
So, by default its compatibility is on.
This thing happens on default template only.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

jsenft
Posts: 1
Joined: Mon Jun 13, 2016 12:48 pm

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by jsenft » Mon Jun 13, 2016 1:56 pm

Hallo,

we still have the problem that we can not set new questions . We use the version 2.9.1 and have been tested with IE11 and Firefox .

mfg
jse

Thorsten
Posts: 14754
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: I can't add new question with IE11 at 2.9.0-RC4

Post by Thorsten » Mon Jun 13, 2016 2:47 pm

Hi,

will work on these issues after my vacation.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply