phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
cjdelgross
Posts: 5
Joined: Fri Mar 03, 2017 9:39 pm

phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Post by cjdelgross » Fri Mar 03, 2017 9:45 pm

Just installed system with SQL Server support and it is throwing an error when I try to save configuration information in admin page.

DEBUG INFORMATION:
D:\WebSites\LenovoMobilityDashboard\motofaq\inc\Bootstrap.php:
PMF_Configuration->getAll() in line 149:
SELECT
config_name, config_value
FROM
faqconfig

D:\WebSites\LenovoMobilityDashboard\motofaq\inc\PMF\User\CurrentUser.php:
PMF_User->getUserById() in line 467:
SELECT
user_id,
login,
account_status
FROM
faquser
WHERE
user_id = 1 AND account_status != 'blocked'

D:\WebSites\LenovoMobilityDashboard\motofaq\inc\PMF\User\CurrentUser.php:
PMF_User->getUserById() in line 467:
SELECT
pass
FROM
faquserlogin
WHERE
login = 'cjdelgross'

D:\WebSites\LenovoMobilityDashboard\motofaq\inc\PMF\User.php:
PMF_User_UserData->load() in line 313:
SELECT
last_modified,
display_name,
email
FROM
faquserdata
WHERE
user_id = 1

Thorsten
Posts: 14400
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Post by Thorsten » Sat Mar 04, 2017 2:37 pm

Hi,

which version do you use? Seems like the DEBUG mode is enabled in inc/Bootstrap.php

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

cjdelgross
Posts: 5
Joined: Fri Mar 03, 2017 9:39 pm

Re: phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Post by cjdelgross » Mon Mar 06, 2017 4:33 pm

Hi yes I have debug mode enabled to try and find the issue. What I pasted was the error output.
I am using version 2.9.6

Thorsten
Posts: 14400
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Post by Thorsten » Sat Mar 11, 2017 8:31 pm

Hi,

there's no error, just the queries...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

cjdelgross
Posts: 5
Joined: Fri Mar 03, 2017 9:39 pm

Re: phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Post by cjdelgross » Mon Mar 13, 2017 9:52 pm

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Thorsten
Posts: 14400
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: phpMyFAQ Errors when saving Configuration Info

Post by Thorsten » Sun Mar 19, 2017 3:41 pm

Hi,

well, I don't see there any specific error from phpMyFAQ...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest