Saving error

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
tomperys
Posts: 58
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Saving error

Post by tomperys » Tue Aug 01, 2017 12:01 pm

Hi

after update to 2.9.8 version (from 2.9.7) we have issue with saving the posts, when we press SAVE there is white blank error page with "ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR" error. The changes in posts seems to be saved, but this error page is weird.

Thorsten
Posts: 14670
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Saving error

Post by Thorsten » Tue Aug 01, 2017 3:09 pm

Hi,

I found this on StackOverflow: https://stackoverflow.com/questions/432 ... or-details

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

swguy
Posts: 15
Joined: Sun Dec 09, 2018 2:38 am
Contact:

Re: Saving error

Post by swguy » Sun Dec 09, 2018 9:08 pm

I too am seeing this error in 2.9.11. And then, oddly enough, when I go that stackoverflow page, Chrome goes into a redirect loop. :(

Thorsten
Posts: 14670
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Saving error

Post by Thorsten » Mon Dec 10, 2018 9:07 am

Hi,

I never saw this issue....

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

swguy
Posts: 15
Joined: Sun Dec 09, 2018 2:38 am
Contact:

Re: Saving error

Post by swguy » Tue Dec 11, 2018 2:56 pm

I have only seen this when editing posts (not configs or anything else). The other odd thing is that it seems like the save completes and then Chrome complains *after* this. I will do some more testing and see if I can characterize it further.

Thorsten
Posts: 14670
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Saving error

Post by Thorsten » Tue Dec 11, 2018 9:33 pm

Hi,

thanks in advance for getting a chance to fix this one.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply