Export to PDF, XML not working (2.0.3)

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
rickliveops
Posts: 61
Joined: Tue Mar 27, 2007 8:57 pm
Location: Palo Alto, California
Contact:

Export to PDF, XML not working (2.0.3)

Post by rickliveops » Mon Sep 17, 2007 8:18 pm

I am running phpMyFAQ 2.0.3. The Export function seems to only work for DocBook, and even then, not reliably.

When I output to PDF, the result is zero byte files. I turned DEBUG on and received the following error:

Notice: Undefined variable: sql in /home/rick/src/lo_trunk/phpmyfaq/inc/Faq.php on line 2439

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/rick/src/lo_trunk/phpmyfaq/inc/PMF_DB/Mysql.php on line 153
PMF_HttpStreamer Class error: unable to send my headers: someone already sent other headers!

On my production server, I was able to export data to DocBook, but on my development server with DEBUG on I recieved this message:
Notice: Undefined offset: 1 in /home/rick/src/lo_trunk/phpmyfaq/inc/PMF_Export/Docbook.php on line 271

Notice: Undefined offset: 1 in /home/rick/src/lo_trunk/phpmyfaq/inc/PMF_Export/Docbook.php on line 271

Notice: Undefined offset: 1 in /home/rick/src/lo_trunk/phpmyfaq/inc/PMF_Export/Docbook.php on line 271

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/rick/src/lo_trunk/phpmyfaq/inc/PMF_Export/Docbook.php on line 172

I've tried exporting just a single category as well as the complete database, to disk and view inline.

rickliveops
Posts: 61
Joined: Tue Mar 27, 2007 8:57 pm
Location: Palo Alto, California
Contact:

Post by rickliveops » Wed Oct 03, 2007 10:19 pm

Any response/update on this issue? Already a known bug? Any estimate on when it might be fixed? Or am I doing something wrong?

Thorsten
Posts: 14769
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Thu Oct 04, 2007 7:50 am

Hi,

this should be fixed in the current stable cvs snapshot, please re-test it.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Compuman
Posts: 17
Joined: Wed Feb 04, 2009 11:58 am
Location: Germany-Essen

PFD Export Fehler

Post by Compuman » Tue Feb 10, 2009 3:00 pm

Hi,

ich benutze die Version 2.0.10. Bei mir besteht das Problem immer noch. Zumindest bekomme ich beim Export (im Adminbereich) auch die Meldung:
PMF_HttpStreamer Classerror: unable to send my data: someone already sent other data!
Ich erhalte keine Meldungen vom DEBUGGER. Es erscheint nur eine weisse Seite mit o.g. Fehlermeldung.

Hast du irgendwelche Ideen?
Es grüßt freundlich

Markus

Thorsten
Posts: 14769
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Tue Feb 10, 2009 3:03 pm

Hi,

ich habs eben hier lokal getestet. Da funktionieren alle 4 Exporte... welchen probierst du denn aus?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Compuman
Posts: 17
Joined: Wed Feb 04, 2009 11:58 am
Location: Germany-Essen

Post by Compuman » Tue Feb 10, 2009 7:59 pm

ich habe den PDF, xml und xhtml getestet. Es erschein bei allen die o.g. Meldung. Bei PDF erscheint die Meldung umgehend. Bei den anderen beiden nach 30-40 Sekunden.
Das erzeugen von PDF in den einzelnen Beiträgen klappt ohne weiteres.
Es grüßt freundlich

Markus

Thorsten
Posts: 14769
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Tue Feb 10, 2009 8:02 pm

Hi,

kannst du bitte mal in der inc/Init.php den DEBUG Modus auf true setzen und es nochmal probieren?

Vielen Dank!

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

uscher
Posts: 14
Joined: Tue Jul 08, 2008 10:28 am

Post by uscher » Wed Mar 04, 2009 7:49 am

Code: Select all

This entry is in revision and can not be displayed.
Unique solution ID: #42
Author:
Last update: 2009-03-04 07:32
Das steht im PDF header in der Version 2.0.12 bei einem PDF export direkt aus dem Beitrag. Text und Bilder (jpeg) aus dem Beitrag werden nicht eingefügt.

Ich arbeite mit gruppenberechtigungen. User haben keine rechte.
Ein angemeldeter user hat nur in der gruppe die berechtigungen:
add + edit record
change password
add attachments

Das export-problem hat aber auch der main-admin, der bei der FAQ- installation verwendet wird.
Ich habe nur PDF getestet, da wir die anderen exporte nicht verwenden.

urs

Thorsten
Posts: 14769
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Wed Mar 04, 2009 7:51 am

Hi,

wäre es möglich, einen Dump deiner Daten zu bekommen? Dann kann ich das Problem anhand deiner Daten nachzuvollziehen.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply