languages selected

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
alexandra
Posts: 9
Joined: Fri Jul 10, 2009 10:20 am

languages selected

Post by alexandra » Mon Jul 20, 2009 2:06 pm

Hi,

I've noticed a problem on the public space of phpMyFAQ (version 2.5 RC3) about the language and the displaying.
Nevertheless I search for it in the forum, I haven't found if there is or not already this mentioned problem.
On the public space, we have the choice to change the language in two ways : on left in bottom, and in the middle when we consult a FAQ. The first one is ok but the second way doesn't work : when we click on the button "select language", nothing happens. Is it alright ?

Thank you.

Alexandra

Thorsten
Posts: 14705
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: languages selected

Post by Thorsten » Tue Jul 21, 2009 9:24 am

Hi Alexandra,

it's a bug and it's now fixed in SVN. Thanks for the hint.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

vberten
Posts: 3
Joined: Thu Dec 11, 2014 4:00 pm

Re: languages selected

Post by vberten » Thu Dec 11, 2014 4:17 pm

Hi,

I have the feeling that this bug is back again. For instance, if I go to :

http://moss.demo.phpmyfaq.de/index.php? ... artlang=en

And try to "Change language", nothing happens. But if I change "artlang=en" in "artlang=fr", then I have the French version.

Thanks

Thorsten
Posts: 14705
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: languages selected

Post by Thorsten » Thu Dec 11, 2014 4:22 pm

Hi,

yeah, you're right, I'll fix it.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply