Creating a new record with a template text

You have a suggestion for a future version of phpMyFAQ? Then post it here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
pt20100201
Posts: 126
Joined: Mon Feb 01, 2010 2:11 pm
Location: Porto . Portugal
Contact:

Creating a new record with a template text

Post by pt20100201 » Wed Apr 20, 2011 2:06 pm

.
Creating a new record with a template text - reference

Dear All

There are some posts about the possibility of creating new phpMyFAQ’s records with a template text (“Lorem ipsum dolor sit amet…”).

Perhaps the following entry on the TinyMCE’s FAQ site may help in this situation.
Select if default text, then delete when typing starts?
http://tinymce.moxiecode.com/wiki.php/TinyMCE_FAQ 

Using that example, the initial (template) text is erased when the user clicks in the answer area – but it may be adapted to maintain the text and/or part of the initial code (e.g., DIV tag with in-line CSS formatting instructions for the inclosed content).

The attached file (1) contains partial screenshots of an old example used by us on a non phpMyFAQ site.

(1) pt20100201-20110420-screenshots-tinymce-template-text-example.zip

Kind regards
2011-04-20
pt20100201
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by pt20100201 on Wed Apr 27, 2011 3:56 pm, edited 1 time in total.

Thorsten
Posts: 14611
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Creating a new record with a template text

Post by Thorsten » Wed Apr 20, 2011 5:02 pm

Hi,

you can add templates easily by yourself: http://tinymce.moxiecode.com/wiki.php/Plugin:template

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

pt20100201
Posts: 126
Joined: Mon Feb 01, 2010 2:11 pm
Location: Porto . Portugal
Contact:

[2] Re: Creating a new record with a template text

Post by pt20100201 » Wed Apr 27, 2011 3:51 pm

.
Dear Thorsten
Thorsten wrote:...
you can add templates easily by yourself: http://tinymce.moxiecode.com/wiki.php/Plugin:template
Yes, we know - as you may see in the edited fragment of an screenshot attached in the original post :

[attachment=0]pt20100201-20110420-screenshot-03-edited-tinymce-template-button.png[/attachment]
We also use the (useful) non-breaking space button - on the left side of the previous one.

Maybe we didn't understood the users' posts and the corresponding answers - records automatically filled with a (text) content on the moment of their creation?

Sorry about wasting your time.

Kind regards

2011-04-27
pt20100201
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Thorsten
Posts: 14611
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Creating a new record with a template text

Post by Thorsten » Wed Apr 27, 2011 3:59 pm

Hi,

you don't waste my time! :-)

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest