Unable to login admin after install

All about webserver configurations, PHP and databases.

Moderator: Thorsten

Post Reply
stevenstech
Posts: 4
Joined: Fri Apr 09, 2010 5:33 pm

Unable to login admin after install

Post by stevenstech » Fri Apr 09, 2010 6:35 pm

I have just installed myphpFAQ-2.6.3 for the 4th time and trying to login as admin but fails authentication. With each install I have tried a different password for admin and confirmed the same password. In each event I get the same message that the password or user name is invalid.

OS: Windows 2003 Server
IIS6.0
mqsql version 5.1.28
PHP 5.2 build 3790

Has anyone else run into this issue?
I have apps I have designed in php that work without issues but this one I decided to try to replace my homegrown version because of the frontend capabilities.

Thanks
Mark

Thorsten
Posts: 14720
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Unable to login admin after install

Post by Thorsten » Sat Apr 10, 2010 9:26 am

Hi,

do you use MySQL or MS SQL?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

stevenstech
Posts: 4
Joined: Fri Apr 09, 2010 5:33 pm

Re: Unable to login admin after install

Post by stevenstech » Mon Apr 12, 2010 2:47 pm

I use MySQL but found that the problem was with the population of one table. I removed the contents of the stopwords.sql.php and reinstalled and was able to log in.

Thanks for the reply
Mark

Thorsten
Posts: 14720
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Unable to login admin after install

Post by Thorsten » Mon Apr 12, 2010 5:54 pm

Hi,

thanks for the feedback!

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply