System Information Page is Blank

All about webserver configurations, PHP and databases.

Moderator: Thorsten

Post Reply
camel_Trophy
Posts: 32
Joined: Fri Feb 17, 2017 5:03 pm

System Information Page is Blank

Post by camel_Trophy » Wed Mar 22, 2017 3:44 pm

Greetings all,

I just completed a fresh install and verifying the configurations, I noticed the System Information page is blank. Do I need to change some permissions on some file or something else?

Thank you,

Gibran

Thorsten
Posts: 14438
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: System Information Page is Blank

Post by Thorsten » Wed Mar 22, 2017 7:38 pm

Hi,

nope, but enable the debug mode in inc/Bootstrap.php and try it again.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

camel_Trophy
Posts: 32
Joined: Fri Feb 17, 2017 5:03 pm

Re: System Information Page is Blank

Post by camel_Trophy » Thu Mar 23, 2017 1:48 pm

Hello Thorsten,

I enabled debug and getting this dump, I don't know what it means :(

Fatal error: Uncaught exception 'Elasticsearch\Common\Exceptions\BadRequest400Exception' with message '{"error":{"root_cause":[{"type":"illegal_argument_exception","reason":"request [/_cat/master] contains unrecognized parameter: [0]"}],"type":"illegal_argument_exception","reason":"request [/_cat/master] contains unrecognized parameter: [0]"},"status":400}' in /var/www/html/faq/inc/libs/elasticsearch/src/Elasticsearch/Connections/Connection.php:655 Stack trace: #0 /var/www/html/faq/inc/libs/elasticsearch/src/Elasticsearch/Connections/Connection.php(632): Elasticsearch\Connections\Connection->tryDeserializeError(Array, 'Elasticsearch\\C...') #1 /var/www/html/faq/inc/libs/elasticsearch/src/Elasticsearch/Connections/Connection.php(553): Elasticsearch\Connections\Connection->tryDeserialize400Error(Array) #2 /var/www/html/faq/inc/libs/elasticsearch/src/Elasticsearch/Connections/Connection.php(262): Elasticsearch\Connections\Connection->process4xxError(Array, Array, Array) #3 /var/www/html/faq/inc/libs/react/promise/src/Fulfill in /var/www/html/faq/inc/libs/elasticsearch/src/Elasticsearch/Connections/Connection.php on line 657

Thanks,

Gibran

Thorsten
Posts: 14438
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: System Information Page is Blank

Post by Thorsten » Thu Mar 23, 2017 5:12 pm

Hi,

you enabled Elasticsearch, right? I will add a fix for this in 2.9.7.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

camel_Trophy
Posts: 32
Joined: Fri Feb 17, 2017 5:03 pm

Re: System Information Page is Blank

Post by camel_Trophy » Sat Mar 25, 2017 12:23 am

Hi Thorsten,

I sure did, but now I disabled since I am hitting a bug per your comment on another thread.

thanks,

Gibran

Thorsten
Posts: 14438
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: System Information Page is Blank

Post by Thorsten » Sat Mar 25, 2017 10:29 am

Hi,

looks like an Elasticsearch v5 issue.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests