2.8.26 Upgrade - Blank (empty) Home Page

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
juscommune
Posts: 4
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:29 am

2.8.26 Upgrade - Blank (empty) Home Page

Post by juscommune » Sat Apr 02, 2016 12:13 am

I have followed the instructions and updated 2.7.3 to 2.8.26 which has over 200 FAQs

On the home page:
http://iifuture.net/faq

After completing the install it comes up with having no FAQs i.e. an empty FAQ.

However, if you go to an existing FAQ, such as:
http://iifuture.net/faq/index.php?actio ... artlang=en

It shows all the Categories and FAQs and when you return to:
http://iifuture.net/faq

It is now the correct FAQ home page with all Categories and FAQs.

I thought this may have been a cache issue but it happens to anyone who has never visited the site i.e. they get the same result.

Also, I have double checked this using proxy servers such as TOR and it is does the same thing.

Does anyone know what might be causing this or is there a step I must complete?

Thank you

Thorsten
Posts: 14776
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: 2.8.26 Upgrade - Blank (empty) Home Page

Post by Thorsten » Sat Apr 02, 2016 7:51 pm

Hi,

please select the "English" language and you see all your entries.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

juscommune
Posts: 4
Joined: Sun Dec 07, 2014 3:29 am

Blank (empty) Home Page - RESOLVED

Post by juscommune » Sun Apr 03, 2016 2:29 am

Yes I see this solves the issue, but only for that session.

When you return to the page it defaults to American English, thus no FAQs can be seen.

What I have found is by unchecking "Enable automatic language detection" in the Main Configuration it now defaults to English and all the FAQs now appear even from proxy servers. I do see in index.php it is set to: 'lang/language_en.php'

So my issue is resolved, thank you :P

Post Reply