Search found 10 matches

by severud
Fri Sep 23, 2005 5:40 pm
Forum: General discussions
Topic: phpMyFAQ 1.5.1 vulns
Replies: 8
Views: 7750

phpMyFAQ 1.5.1 vulns

Perhaps I missed it. Is there any comment on the security issues reported to bugtraq at http://rgod.altervista.org/phpmyfuck151.html ?
by severud
Mon Aug 01, 2005 7:44 pm
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

Well, it turned out to be a corrupt db. Not sure when this happened but in any case it's working fine now that I've recreated the db. Sorry for the wild goose chase. Paypal donation on its way.
by severud
Mon Aug 01, 2005 6:52 pm
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

I replaced line 124 in admin/insdex.php with:

Code: Select all

$error = $PMF_LANG["ad_auth_sess"].'<br>'.$db->error();
and see no change in behaviour.
by severud
Mon Aug 01, 2005 5:36 pm
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

Is this code for RC5 or 6? I'm now running 6. BTW, the output of the previous code addition: print 'User: '.$user.', Pass: '.$pass; yielded "User: , Pass: " Also, just to recap my config: phpMyFAQ Version phpMyFAQ 1.5.0 RC6 Server Software Microsoft-IIS/6.0 PHP Version PHP 5.0.4 PHP Memory Limit Reg...
by severud
Tue Jul 19, 2005 5:12 am
Forum: General discussions
Topic: NE1 successful using IIS6, PHP5 ISAPI with v1.5?
Replies: 1
Views: 2615

NE1 successful using IIS6, PHP5 ISAPI with v1.5?

I'm having problems with the admin section of version 1.5 (which keeps returning me to the login prompt) and I am curious if it is related to IIS6 and PHP5 in ISAPI mode or if it's perhaps unique to my configuration. Are there any success stories out there?
by severud
Tue Jul 19, 2005 4:47 am
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

No luck. I'm still seeing:
WHERE name = '' AND pass = ''
Sorry to say that I haven't had time to do my own debugging on this but will try to find some time later this week.

I wonder if there is anyone who's using this successfully in the same config as I have...
by severud
Fri Jul 08, 2005 2:30 am
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

Yes, the first login is successful and I can see the site stats. Here's what's happening: When I first load the admin login page I see: Array ( [lang] => en [sid] => 217 ) Then, I can log in successfully and I see: Array ( [faqusername] => admin [faqpassword] => mypassword [D:\\applications\\phpmyfa...
by severud
Wed Jul 06, 2005 7:12 pm
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

I added the code to admin/index.php and now when I log in and click on User Administration I see at the top: Array ( [uin] => 861f3692cde1b037fb5ad4c475727c03 [aktion] => user [D:\\applications\\phpmyfaq/lang] => en [wja_pcache_id] => 15925 ) So it's still prompting me to log back in. And the WHERE ...
by severud
Tue Jul 05, 2005 7:28 pm
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

Using version 1.5 RC5. DELETE FROM phpmyfaqfaqadminsessions WHERE time < 1120585704 SELECT usr, pass FROM phpmyfaqfaqadminsessions WHERE uin = 'a882a3c03561446edcf9af8c67ad8483' UPDATE phpmyfaqfaqadminsessions SET time = 1120587504 WHERE uin = 'a882a3c03561446edcf9af8c67ad8483' SELECT id, name, real...
by severud
Thu Jun 30, 2005 8:17 pm
Forum: General discussions
Topic: Admin login problem
Replies: 16
Views: 12993

Admin login problem

Using IIS6 & PHP5.04 ISAPI, when I log in to the admin section I see the Startpage but when I try to do anything on that page I'm taken back to the login page. Any ideas?