Search found 14881 matches

by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 1:22 pm
Forum: Bug reports
Topic: PHPMyFAQ_3.0.1 und SQLITE
Replies: 5
Views: 8

Re: PHPMyFAQ_3.0.1 und SQLITE

Hi,

am besten die Meldungen, wenn etwas nicht funktioniert und Fehler sichtbar sind.

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 1:17 pm
Forum: Bug reports
Topic: PHPMyFAQ_3.0.1 und SQLITE
Replies: 5
Views: 8

Re: PHPMyFAQ_3.0.1 und SQLITE

Hi,

öffne mal die Datei src/Bootstrap.php, da kannst du den DEBUG Modus aktivieren.

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 1:16 pm
Forum: General discussions
Topic: Installation
Replies: 10
Views: 26

Re: Installation

Hi,

awesome!

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 1:12 pm
Forum: General discussions
Topic: Not able to see public page after setup
Replies: 10
Views: 21

Re: Not able to see public page after setup

Hi,

thanks. I tried logging in, but I got kicked out every click after the successful login. Looks like your PHP session management is broken.

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 12:57 pm
Forum: General discussions
Topic: Not able to see public page after setup
Replies: 10
Views: 21

Re: Not able to see public page after setup

Hi,

is it possible to get access to your FAQ? You can also turn on the DEBUG mode in src/Bootstrap.php

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 12:21 pm
Forum: General discussions
Topic: Not able to see public page after setup
Replies: 10
Views: 21

Re: Not able to see public page after setup

Hi,

does it work now?

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 11:39 am
Forum: General discussions
Topic: Installation
Replies: 10
Views: 26

Re: Installation

Hi,

this is strange. When I open https://chytry.aloyz.eu/, I see, that src/Bootstrap.php cannot be accessed. Maybe the file permissions are wrong?

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 11:35 am
Forum: General discussions
Topic: Not able to see public page after setup
Replies: 10
Views: 21

Re: Not able to see public page after setup

Hi,

and did you disabled the completely secured FAQ?

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 11:34 am
Forum: Bug reports
Topic: PHPMyFAQ_3.0.1 und SQLITE
Replies: 5
Views: 8

Re: PHPMyFAQ_3.0.1 und SQLITE

Hi,

könntest du mal bitte den DEBUG Modus aktivieren? Ich hatte einiges an der 3.0.1 bzgl SQLite gefixt.

Danke!

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 6:49 am
Forum: General discussions
Topic: Not able to see public page after setup
Replies: 10
Views: 21

Re: Not able to see public page after setup

Hi,

did you activate them?

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 30, 2020 6:22 am
Forum: General discussions
Topic: Installation
Replies: 10
Views: 26

Re: Installation

Hi,

do you see the file src/libs/composer/ClassLoader.php?

bye
Thorsten
by Thorsten
Sun Mar 29, 2020 1:21 pm
Forum: General discussions
Topic: Installation
Replies: 10
Views: 26

Re: Installation

Hi,

where did you download the package?

bye
Thorsten
by Thorsten
Sun Mar 29, 2020 8:29 am
Forum: General discussions
Topic: Installation
Replies: 10
Views: 26

Re: Installation

Hi,

the documentation assumes phpMyFAQ will be installed in the directory faq/, if you installed in the root like you did, it's in .

https://chytry.aloyz.eu/setup/index.php throws an 500 server error, so something is not working. Please check the web server logs.

bye
Thorsten
by Thorsten
Thu Mar 26, 2020 8:01 am
Forum: Bug reports
Topic: Field "Antwort" not visble and issue to add attachement
Replies: 8
Views: 868

Re: Field "Antwort" not visble and issue to add attachement

Hi,

I tested Chrome, Firefox, Edge and Safari on macOS and all worked for me.

bye
Thorsten
by Thorsten
Mon Mar 23, 2020 12:55 pm
Forum: Bug reports
Topic: Field "Antwort" not visble and issue to add attachement
Replies: 8
Views: 868

Re: Field "Antwort" not visble and issue to add attachement

Hi,

I'll check it with other browsers as well.

bye
Thorsten