Search found 15 matches

by juliencolart
Fri Dec 10, 2010 12:12 pm
Forum: Bug reports
Topic: Could it be that an old bug reappeared?
Replies: 22
Views: 13480

Re: Could it be that an old bug reappeared?

Great !
It works fine
Thks Thorsten
by juliencolart
Thu Oct 28, 2010 5:04 pm
Forum: General discussions
Topic: FAQ Translation
Replies: 4
Views: 2113

Re: FAQ Translation

Hi,

where is located the language selection ?

Julien
by juliencolart
Wed Oct 27, 2010 5:23 pm
Forum: General discussions
Topic: [Open Questions] Mail Configuration
Replies: 7
Views: 3539

Re: [Open Questions] Mail Configuration

Hi,

Have you looked at it ?

Julien
by juliencolart
Tue Oct 26, 2010 9:08 am
Forum: General discussions
Topic: FAQ Translation
Replies: 4
Views: 2113

FAQ Translation

Hello,

Is it possible to know if a FAQ is already translated ?

Thks
Julien
by juliencolart
Sat Oct 23, 2010 10:37 am
Forum: General discussions
Topic: [Open Questions] Mail Configuration
Replies: 7
Views: 3539

[Open Questions] Mail Configuration

Hello,

When a user ask a question using "Ask Question" section, a mail is sent to the administrator of the faq and not administrator of the category.

Is it easily possible to modify these mail parameters ?

Thks for your help

Julien
by juliencolart
Thu Sep 23, 2010 5:03 pm
Forum: Proposals
Topic: Search Result
Replies: 1
Views: 3600

Search Result

Hello,

Is it possible to prioritize the results of a search ?
Ex : Title in first, article in second, ...

Julien
by juliencolart
Thu Sep 23, 2010 4:48 pm
Forum: Bug reports
Topic: Could it be that an old bug reappeared?
Replies: 22
Views: 13480

Re: Could it be that an old bug reappeared?

Have you managed to reproduce the problem ?

Thanks
Julien
by juliencolart
Mon Sep 20, 2010 3:44 pm
Forum: Bug reports
Topic: Could it be that an old bug reappeared?
Replies: 22
Views: 13480

Re: Could it be that an old bug reappeared?

Select a language : English
Search something : password ---> No results
Then check Search Over all languages
For this search, I have one result
I click on the entry link and i have the msg : This entry is in revision and can not be displayed.
by juliencolart
Mon Sep 20, 2010 2:39 pm
Forum: Bug reports
Topic: Could it be that an old bug reappeared?
Replies: 22
Views: 13480

Re: Could it be that an old bug reappeared?

Yes I have tried both fixes.
by juliencolart
Mon Sep 20, 2010 2:29 pm
Forum: Bug reports
Topic: Could it be that an old bug reappeared?
Replies: 22
Views: 13480

Re: Could it be that an old bug reappeared?

Hello,

I have the same problem.
I have installed your fix and the problem is still present "Cet article est en révision et ne peut être affiché."
by juliencolart
Mon Aug 30, 2010 1:31 pm
Forum: General discussions
Topic: Auto Translate
Replies: 1
Views: 1506

Auto Translate

Hello,

Is it possible to auto translate an article with phpmyfaq (using Google translate API) ?

Thks
by juliencolart
Mon Aug 02, 2010 2:18 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Configure HttpAuth
Replies: 6
Views: 6354

Re: Configure HttpAuth

Do I need to modify something in Apache configuration ?
by juliencolart
Thu Jul 29, 2010 11:00 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: Configure HttpAuth
Replies: 6
Views: 6354

Re: Configure HttpAuth

Thanks.
How could i check that the httpauth is operational ?
by juliencolart
Wed Jul 28, 2010 3:41 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Configure HttpAuth
Replies: 6
Views: 6354

Re: Configure HttpAuth

Hi,

No error

I have just changed PHP_AUTH_USER by HTTP_UID in the /phpmyfaq/inc/PMF_Auth/AuthHttp.php
HTTPD_UID is used by my SSO's solution

Is there something else to do ?
by juliencolart
Wed Jul 28, 2010 1:38 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Configure HttpAuth
Replies: 6
Views: 6354

Configure HttpAuth

Hello,

I dont find how configure httpauth on PhpMyFaq.
I use a SSO's solution and I would like using http authentication.
For information, LDAP works fine ...

Thanks for your help.