Search found 14 matches

by tzwicker
Wed Mar 20, 2013 12:32 pm
Forum: General discussions
Topic: Problem with language selection
Replies: 15
Views: 9372

Re: Problem with language selection

Hi the problem was in index.php (root folder of phpmyfaq)
I fixed it by eliminating the session.destroy function in index.php (line 144 and above)

@JochenS: i saw your company is customer from our us collegues.
Best regards Thorsten Z.

sos.sealsystems.de
by tzwicker
Wed Mar 20, 2013 11:16 am
Forum: General discussions
Topic: Problem with language selection
Replies: 15
Views: 9372

Re: Problem with language selection

Hi no idea on how to create incidents on github/phpmyfaq ...
by tzwicker
Wed Mar 20, 2013 8:23 am
Forum: General discussions
Topic: Problem with language selection
Replies: 15
Views: 9372

Re: Problem with language selection

@jochenS
At your phpmayfaq the problem is the same ;-).
Switch language and click at an english article, you will see it goes back to german left (Navigator) and right
by tzwicker
Wed Mar 20, 2013 8:20 am
Forum: General discussions
Topic: Problem with language selection
Replies: 15
Views: 9372

Re: Problem with language selection

Enable automatic language detection have no effect on this. The only change i had the last days it seemed to work after checking/unchecking this feature (but i was logged in of course and this why it was working so i oversaw this bug ...) In 2.7.1 this setting did not work at all, now when i use eng...
by tzwicker
Tue Mar 19, 2013 12:43 pm
Forum: General discussions
Topic: Problem with language selection
Replies: 15
Views: 9372

Re: Problem with language selection

Hi, i have got the same problem. When logged in it is ok, but when i close all browsers where i am logged in it flips always back to Standard language: German. (we only have unregistered users German/English) In firefox you can configure English for instance to Standard language then it is fine But ...
by tzwicker
Fri Jul 27, 2012 1:59 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem mit dem Syntaxhighlighter bei der Suche
Replies: 6
Views: 4870

Re: Problem mit dem Syntaxhighlighter bei der Suche

Hi Thorsten,
ok man sollte das tun was man schreibt ich habe in der artikel.tpl rum geeiert das steht der highlighter nämlich auch drin.
Kaum macht man es in der artikel.php geht es schon ;-)

Danke Gruß Thorsten Z
by tzwicker
Thu Jul 26, 2012 10:17 am
Forum: Bug reports
Topic: Problem mit dem Syntaxhighlighter bei der Suche
Replies: 6
Views: 4870

Re: Problem mit dem Syntaxhighlighter bei der Suche

Hallo zusammen, habe gleiches Problem mit 2.7.7 respektive 2.8.0 - alpha getestet. Unser Amerikaner lieben mit a zu suchen z.B. "Activating a patch" (Obwohl man z.B. in google eigentlich nicht mit a sucht ;-) ) Habe versucht syntaxhighlighter in der artikel.php im include <script> block raus zu nehm...
by tzwicker
Thu Nov 03, 2011 9:09 pm
Forum: General discussions
Topic: Attachments Sicherheit
Replies: 44
Views: 19794

Re: Attachments Sicherheit

Habe gerade 2.7.1 installiert - echt super Bis auf das Downloads von Attachments nicht gehen! Ich habe security level standard, kein Login notwendig- Die Attachments bringen nur die index.php. Habe ich im Testsystem nicht gemerkt da ich mit dem Admin User angemeldet war und da ging dann alles :-( Zu...
by tzwicker
Fri May 20, 2011 12:20 pm
Forum: Bug reports
Topic: Bilder werden gelöscht
Replies: 9
Views: 6392

Re: Bilder werden gelöscht

Habe genau das gleiche Problem mit Version 2.6.11. (diese Version wurde ein paar mal upgedated) Es geschieht immer dann wenn ich ein bestehendes Bild ändern will. Danach sind alle Bilder unter images weg und es liegen besagte Dateien. gc_counter.ajax.php und gc_log.ajax.php im Verzeichnis images her...
by tzwicker
Tue Feb 08, 2011 9:23 am
Forum: Bug reports
Topic: Change FAQ Topic with Option artlang does not work
Replies: 2
Views: 2780

Re: Change FAQ Topic with Option artlang does not work

Hi,
No last update took 1 and half day until i had all bugs out. I have a test system of course if you made any changes in last release in this direction i will give it a try.
which bugs? Do you have own fixes? If yes, please send them to me.

bye
Thorsten
by tzwicker
Mon Feb 07, 2011 2:01 pm
Forum: Bug reports
Topic: Change FAQ Topic with Option artlang does not work
Replies: 2
Views: 2780

Change FAQ Topic with Option artlang does not work

In former times we used to send links in the specific language like: http://<url>/index.php?action=artikel&cat=22&id=116&artlang=de http://<url>/index.php?action=artikel&cat=22&id=116&artlang=en So we made sure, the customer has the proper article in the translation This doesn't work anymore. Instea...
by tzwicker
Tue Nov 23, 2010 12:15 pm
Forum: General discussions
Topic: Missing attachments after upgrade v2.0.17 to v2.6.9
Replies: 7
Views: 3977

Re: Missing attachments after upgrade v2.0.17 to v2.6.9

I went partly back to Version v.2.6.9 and the script worked half. Only English articles have been updated, but the sql result generated by the script could be copied for German entries. So i am finished. So far 2.6.11 has attachment bugs and rss bugs -> seperate task http://forum.phpmyfaq.de/viewtop...
by tzwicker
Mon Nov 22, 2010 2:40 pm
Forum: Bug reports
Topic: Problem with RSS Feed links v2.6.7
Replies: 5
Views: 4584

Re: Problem with RSS Feed links v2.6.7

i updated to v.2.6.11 and had the same problem.
went partly back to 2.6.9 and problem is gone.

Cheers Thorsten Z.
by tzwicker
Fri Nov 19, 2010 2:32 pm
Forum: General discussions
Topic: Missing attachments after upgrade v2.0.17 to v2.6.9
Replies: 7
Views: 3977

Re: Missing attachments after upgrade v2.0.17 to v2.6.9

Hi I updated from v2.0x to v.2.6.11 (latest one so far)
and the script you mentioned above did nothing.
When I type it in the url it displays a white page and thats it :cry:
Any ideas?