Search found 7 matches

by admin@dingley.net
Tue Jan 31, 2012 12:23 am
Forum: Skins and Themes
Topic: Change number of items in 'Most popular' and Latest FAQs
Replies: 4
Views: 11132

Re: Change number of items in 'Most popular' and Latest FAQs

8) Muchly appreciated - thanks. Took 30 secs and all done. FAQ moding complete for now. For those wanting to see an example of the changes visit noro.com.au/aardvark Happy to answer basic questions but please note I am a newbie and not a programmer or web developer. Email admin at aardvark dot net d...
by admin@dingley.net
Mon Jan 30, 2012 11:45 am
Forum: Skins and Themes
Topic: Change number of items in 'Most popular' and Latest FAQs
Replies: 4
Views: 11132

Change number of items in 'Most popular' and Latest FAQs

Hi guys, I'm making good progress on modding the FAQs in my site. http://choicelink.com.au/faq-2/ however because I need to use an iframe and my skills to produce a variable height frame are non-existent I'd like to reduce the number of entries in the right hand sidebar. Doesn't look like I can chan...
by admin@dingley.net
Sun Jan 29, 2012 11:56 pm
Forum: Skins and Themes
Topic: In which file do I find labels for the menu?
Replies: 1
Views: 6660

In which file do I find labels for the menu?

In which file do I find labels for the menu?

I want to change 'Instant Response' to 'Quick Find'

I've been through all the template files but couldn't find it there.

Regards,
Rod
by admin@dingley.net
Fri Jan 27, 2012 7:29 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: Install script not running. New site, need help.
Replies: 6
Views: 6840

Re: Install script not running. New site, need help.

UPDATE: I did another clean installation on a different domain and it just worked! I'll just delete phpmyFAQ on the first domain and redo it a little later. Now that the other test domain is working I'll tinker around in there. Thanks anyway for your help. It is one of the reasons I'm staying with p...
by admin@dingley.net
Fri Jan 27, 2012 3:17 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: Install script not running. New site, need help.
Replies: 6
Views: 6840

Re: Install script not running. New site, need help.

Hi, Yes. This file path/file exists in cPanel -> public_html/faq/install/setup.php I try to run the setup file by entering http://noro.com.au/faq/install/setup.php into my browser. FYI, entering http://noro.com.au/faq/install/index.html gets to the page that says run the setup so I figure my structu...
by admin@dingley.net
Wed Jan 25, 2012 6:03 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: Install script not running. New site, need help.
Replies: 6
Views: 6840

Re: Install script not running. New site, need help.

I am also no expert in php setup. But maybe your request is lacks of information. Could you give us some information about your server (Apache setup)? Is a simple HTML file running in your FAQ folder? Not sure about Apache. I am on a shared hosting server and only have cPanel access. I posted the l...
by admin@dingley.net
Mon Jan 23, 2012 2:43 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: Install script not running. New site, need help.
Replies: 6
Views: 6840

Install script not running. New site, need help.

Install script not running. I'm a complete newbie at this. I'm not a sys admin or programmer, just a semi-reasonable script kiddie. I downloaded phpmyfaq tar file from the official site, uploaded it using cpanel. Extracted files using cpanel extract. Files went to subdirectory /faq/phpmyfaq-2.7.3 so...