Search found 6 matches

by ChrisJC
Mon Mar 04, 2013 10:27 am
Forum: Webserver and configuration
Topic: Database creation
Replies: 5
Views: 4260

Re: Database creation

Hi,
I've attached a screen shot of the page I get after putting admin/database details in. The config/database.php file appears to be being created correctly.

Many thanks.
Chris
by ChrisJC
Fri Mar 01, 2013 5:02 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Database creation
Replies: 5
Views: 4260

Re: Database creation

Hi,

Thanks for the reply. I've just done that and it has made no difference. I put in my db and admin details, click in install and get the page with the title 'phpMyFAQ 2.7.9 Setup' then below a black bar with links in orange to Documentation, Support, Forums and FAQ
by ChrisJC
Tue Feb 26, 2013 5:32 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Database creation
Replies: 5
Views: 4260

Database creation

I'm having trouble installing phpMyFAQ on a new subdomain for a new site. I have created a new database (mysql) and run a create table sql command from a test page in the site to check the db connection is working and the table was created. I get to the first page of install/setup.php and input the ...
by ChrisJC
Thu Aug 09, 2012 1:16 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Yet another mod rewrite problem
Replies: 5
Views: 9141

Re: Yet another mod rewrite problem

Hi, That's fine with me. The only problem is when going to an article from a search - the added query is giving the 404, for example on our site: http://support.expressware.co.uk/?search=documents&submit=Search&action=search&searchcategory=%25 the links to the actual article return 404 errors. Is it...
by ChrisJC
Thu Aug 09, 2012 1:03 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Yet another mod rewrite problem
Replies: 5
Views: 9141

Re: Yet another mod rewrite problem

Hi, for the benefit of other who may experience, I have translated the mod_rewrite rules for use on Zeus servers. This should be saved in a file rewrite.script and doesn't need the .htaccess I'm still having problems adding QSA meaning things like a highlight option in the url isn't working, it give...
by ChrisJC
Wed Aug 08, 2012 5:16 pm
Forum: Webserver and configuration
Topic: Yet another mod rewrite problem
Replies: 5
Views: 9141

Yet another mod rewrite problem

I have enabled mod_rewrite in the admin control panel. Renamed the _.htaccess to .htaccess Tried numerous RewriteBase paths but cannot get it to work. I'm sure the path is the error, but I can't seem to find it. I'm using phpMyFAQ on a subdomain. The error I'm getting is 400 Bad Request on all attem...