Search found 4 matches

by ixuacu
Mon Mar 06, 2017 11:17 am
Forum: General discussions
Topic: blank page after enabling LDAP
Replies: 4
Views: 3099

Re: blank page after enabling LDAP

I Thorsten!

Fixed, it was just a ; missing on the password line :P

Thanks and sorry about the hassle
by ixuacu
Mon Mar 06, 2017 8:49 am
Forum: General discussions
Topic: blank page after enabling LDAP
Replies: 4
Views: 3099

Re: blank page after enabling LDAP

Hi Thorsten, I have a 2003 Active Directory site. This is the ldap.php configuration file: <?php // Main LDAP server $PMF_LDAP['ldap_server'] = 'SERVER_IP'; $PMF_LDAP['ldap_port'] = 389; $PMF_LDAP['ldap_user'] = 'DOMAIN\usr_phpmyfaq'; $PMF_LDAP['ldap_password'] = 'PASSWORD' $PMF_LDAP['ldap_base'] = ...
by ixuacu
Thu Mar 02, 2017 5:04 pm
Forum: General discussions
Topic: blank page after enabling LDAP
Replies: 4
Views: 3099

blank page after enabling LDAP

Hi there,

I´ve phpmyfaq 2.9.6 running with PHP 7.0.16 running ok.

If i enable LDAP authentication then nothing loads, it gives a blank screen and there is no error on the logs. I´ve to rename the ldap.php file to be able to load the web again.
by ixuacu
Wed Jan 22, 2014 12:18 pm
Forum: General discussions
Topic: Search for numbers
Replies: 9
Views: 7085

Re: Search for numbers

Hi there, I´ve tried the patch solution from legija without luck (change done on the search.php file). Any update on that issue? We´re documenting several issues by error number and so on we´re unable to search for them using the error number at all. I´ve opened as well a change request in github ju...