Search found 4 matches

by athro
Tue Jun 16, 2020 3:24 pm
Forum: General discussions
Topic: Editing a category doesn't let me select "Access for all users"
Replies: 0
Views: 1312

Editing a category doesn't let me select "Access for all users"

I know this is a problem with our install but I'm wondering if anyone's had a similar issue and managed to fix it. At the moment, when editing/creating a new FAQ, the option "Access for all users" is greyed out. Naturally this results in the faq article not displaying for all users. Any ideas? Thanks!
by athro
Thu Jun 04, 2020 1:37 pm
Forum: Bug reports
Topic: Groups not displaying after creation
Replies: 1
Views: 1159

Re: Groups not displaying after creation

Nevermind, it works in the demo. This is a fault with our installation.
by athro
Thu Jun 04, 2020 1:33 pm
Forum: Bug reports
Topic: Groups not displaying after creation
Replies: 1
Views: 1159

Groups not displaying after creation

After adding a group, the group fails to display in group admin. Trying to create a group with the same name just causes a hang. It enters into the DB from what I can see.

Cheers
by athro
Wed May 27, 2020 3:02 pm
Forum: Bug reports
Topic: issue with the ask question function
Replies: 6
Views: 1851

Re: issue with the ask question function

I'm getting the same issue with smart reply on and off, just shows saving infinitely with a;

Code: Select all

vendors.js:25 POST https://kb.chester.ac.uk/ajaxservice.php?action=savequestion 500
error

it submits though, just doesn't redirect :)