Problem with backtick character

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
jazcyk
Posts: 385
Joined: Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

Problem with backtick character

Post by jazcyk » Fri Oct 15, 2010 2:13 pm

In very early PMF 1.5 days I reported a bug that backtick/backquote does not display correctly. You fixed itat that time, but the bug is now back!
Refer: http://webyog.com/faq/content/1/186/en/ ... n-faq.html
Both PMF 2.5 and 2.6 are affected.


I think you may now use some 'standard Javascript modules' (jquery or whatever) causing this, because I see same problem with other web applications - including WordPress. But please identify the problem and report to the proper place. It is annoying that we cannot write *syntactically correct* SQL-snippets in our FAQ.

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Problem with backtick character

Post by Thorsten » Fri Oct 15, 2010 6:13 pm

Hi,

this is the place in the code: http://github.com/thorsten/phpMyFAQ/blo ... e.php#L237

This was added (I think) during the development of 2.0... it's security protection against backtick attacks.

I'm looking for a better solution.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

jazcyk
Posts: 385
Joined: Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

Re: Problem with backtick character

Post by jazcyk » Fri Oct 15, 2010 6:33 pm

hehe .. `backticks attack' :-) Good luck!

Thorsten
Posts: 14781
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Problem with backtick character

Post by Thorsten » Fri Oct 15, 2010 6:40 pm

Hi,

this is no joke... http://php.net/manual/en/language.opera ... cution.php

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply