Redirect - Login Page

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
nawhite82
Posts: 6
Joined: Wed Dec 05, 2012 7:07 am

Redirect - Login Page

Post by nawhite82 » Wed Dec 05, 2012 7:09 am

Hello,

I just did a clean install on my webserver of phpMyFAQ 2.7.8. The install went through fine, however, when I login to the administration area and try to do anything such as create a FAQ or whatever, it redirects me back to login, I login, it takes me back to the administration area. I browsed the forum but cant pinpoint the fix for this?

thanks,

Nathan

Thorsten
Posts: 14973
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Redirect - Login Page

Post by Thorsten » Wed Dec 05, 2012 8:43 am

Hi,

please add some infos about database server, PHP version, OS. Did you tried 2.7.9?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

nawhite82
Posts: 6
Joined: Wed Dec 05, 2012 7:07 am

Re: Redirect - Login Page

Post by nawhite82 » Wed Dec 05, 2012 2:33 pm

Hi,

Thanks for getting back, server is hosted by fatcow.com

phpMyFAQ Version phpMyFAQ 2.7.8
Server Software Apache/2
PHP Version PHP 5.3.13
Register Globals off
Safe Mode off
Open Basedir off
DB Server Mysql
DB Client Version 5.0.51a
DB Server Version 5.0.91-log
Webserver Interface CGI-FCGI
PHP Extensions Core, date, ereg, libxml, openssl, pcre, sqlite3, zlib, bcmath, calendar, ctype, curl, dba, dom, hash, fileinfo, filter, ftp, gd, gettext, SPL, iconv, session, json, mbstring, mcrypt, mysql, mysqli, PDO, pdo_mysql, pdo_sqlite, standard, posix, pspell, Reflection, imap, SimpleXML, sockets, Phar, SQLite, exif, tokenizer, wddx, xml, xmlreader, xmlrpc, xmlwriter, xsl, zip, cgi-fcgi, mhash

I did try 2.7.9 last night..it threw more errors than 2.7.8 so I put 2.7.8 back on.

Thanks,

nathan

Thorsten
Posts: 14973
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Redirect - Login Page

Post by Thorsten » Wed Dec 05, 2012 2:36 pm

Hi,

which errors did you get with 2.7.9?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

nawhite82
Posts: 6
Joined: Wed Dec 05, 2012 7:07 am

Re: Redirect - Login Page

Post by nawhite82 » Wed Dec 05, 2012 2:42 pm

You know what, I'm sorry, did you just put that up? I did the beta version last night, not the 2.7.9, should I try 2.7.9?

Thanks,

nathan

Thorsten
Posts: 14973
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Redirect - Login Page

Post by Thorsten » Wed Dec 05, 2012 2:45 pm

Hi,

yes please. :-)

If you found errors in our development version, please report them. Otherwise we can't get better...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

nawhite82
Posts: 6
Joined: Wed Dec 05, 2012 7:07 am

Re: Redirect - Login Page

Post by nawhite82 » Wed Dec 05, 2012 3:18 pm

Hello,

Ok, I installed 2.7.9 and it does the same thing. The install goes through fine, it says successful. However, when I attempt to Create and Article, or do really anything under Administration, it takes me to the initial login screen.

Thanks,

Nathan

p.s. I PMed you the website address/login so you can see.

jethro2012
Posts: 3
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:09 pm

Re: Redirect - Login Page

Post by jethro2012 » Thu Dec 13, 2012 12:45 pm

I have exactly the same problem.

I was under 2.7.1, and all of a sudden I was redirected to the login page for any click related to administration. The user side is working normally. So I upgraded to 2.7.9 but the problem remains.

I'm under MAMP on Mac OS Server 10.8.2 (Mountain Lion).

Here is the PHO Info:

https://dl.dropbox.com/u/98682704/phpinfo%28%29.pdf

If you need anything else, feel free to ask...

Regards,
Jean-Luc Marechal

jethro2012
Posts: 3
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:09 pm

Re: Redirect - Login Page

Post by jethro2012 » Thu Dec 13, 2012 7:01 pm

This problem seems to be cookies related, because on a clean install of Chrome, it's working perfectly...

jethro2012
Posts: 3
Joined: Thu Dec 13, 2012 12:09 pm

Re: Redirect - Login Page

Post by jethro2012 » Thu Dec 13, 2012 7:30 pm

After testing, it doesn't work on Safari and Firefox, but it's ok on other browsers. (Chrome, Omniweb, Camino)
Safari has been resetted, but it doesn't change anything.

Any idea ?

Thorsten
Posts: 14973
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Redirect - Login Page

Post by Thorsten » Fri Dec 14, 2012 10:46 am

Hi,

is it possible that I could test it on your page?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Thorsten
Posts: 14973
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Redirect - Login Page

Post by Thorsten » Fri Dec 14, 2012 11:05 am

Hi,

I could login with Firefox 17.0.1 on OS X 10.7.5 without any issues and could a test FAQ.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply