Editor - wrong image path :(

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Editor - wrong image path :(

Post by tomperys » Mon Aug 19, 2013 12:09 pm

Hi,

now I have problem with images (I remember that I had to change some setting, but I dont remember where). When I choose existing image from FTP root folder, it have bad addres like mydomain.tld+serverpath (like http://mydomain.tld/data/web/virtuals/m ... /image.jpg). Where can I change this settings to not include the serverpath?

EDIT:
Here are screenshot, first what will happend when I try to upload some image (the image will upload but strange error will appear). Second I selecting the upload image edit.jpg. Third, I click on select and see, the path is domain name (i rewrite it to mydomain.tld but actually there is my domain name) and then is /data/web/virutals/..... and so on.... and the the right part of path ...images/edit.jpg. so basicly WHAT I NEED is to have only http://mydomain.tld/images/edit.jpg and DELETE the "/data/web/virutals/..." path from it.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Thorsten
Posts: 14792
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Thorsten » Tue Aug 20, 2013 9:25 am

Hi,

which version of phpMyFAQ do you use? Which operating system?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :(

Post by tomperys » Tue Aug 20, 2013 9:35 am

Thorsten wrote:Hi,

which version of phpMyFAQ do you use? Which operating system?

bye
Thorsten
Hi,
I use MyFAQ 2.8.2 and if you mean by operating system the php version, its running on PHP Version 5.4.12-1~dotdeb.1

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :(

Post by tomperys » Wed Aug 21, 2013 11:57 am

Any suggestions ? :-(

Thorsten
Posts: 14792
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Thorsten » Wed Aug 21, 2013 6:46 pm

Hi,

is it possible to get access to your FAQ, I have to test it as I cannot reproduce this on my test installations.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :(

Post by tomperys » Thu Aug 22, 2013 1:18 pm

Thorsten wrote:Hi,

is it possible to get access to your FAQ, I have to test it as I cannot reproduce this on my test installations.

bye
Thorsten
Yes, already send you PM with details. Thanks

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :( + categories

Post by tomperys » Thu Aug 22, 2013 2:10 pm

One more thing about categories, I have full rights but althrough I CANT translate the category name to different language. The owner is different user, but I would be expecting that when Iam the administrator with full rights, I will be able to change it as well.... or am I mistaken?

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :( + categories

Post by tomperys » Thu Aug 22, 2013 2:17 pm

Oh I see thats not he issue, I tried it with category that is mine (my user is owner) and same error will appear - You are not authorized.

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :(

Post by tomperys » Fri Aug 23, 2013 2:35 pm

Anything? :)

Thorsten
Posts: 14792
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Thorsten » Sat Aug 24, 2013 9:52 am

Hi,

I can confirm this issue, will work on it.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor - wrong image path :(

Post by tomperys » Tue Sep 03, 2013 1:01 pm

Any luck? :)

Thorsten
Posts: 14792
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Thorsten » Tue Sep 03, 2013 2:11 pm

Hi,

I'm a little bit out of free time currently, I'm working on it only during my free time...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Helga
Posts: 15
Joined: Mon Mar 31, 2014 10:29 pm

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Helga » Mon Mar 31, 2014 11:15 pm

Hi tomperys,

did you find any solution for your prob?

Helga

Gavin
Posts: 16
Joined: Mon May 26, 2014 8:09 am

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Gavin » Wed Sep 03, 2014 5:19 am

Hi,

I have the same problem with uploading images? Is there a solution to this?

I am currently using phpMyFAQ Version 2.8.12. Thanks in advance!

Regards
Gavin

Thorsten
Posts: 14792
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor - wrong image path :(

Post by Thorsten » Wed Sep 03, 2014 9:01 pm

Hi,

I need more infos about your server and configurations.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply