WYSIWYG editor some times missing

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
BSOD2600
Posts: 36
Joined: Thu Nov 10, 2005 4:50 am
Location: USA

WYSIWYG editor some times missing

Post by BSOD2600 » Tue Nov 22, 2005 2:33 am

Image

I've noticed some times the WYSIWYG editor is missing when using Firefox. When it appears like this, it assumes TEXT mode. you keep saying it's a extension I'm using, but I don't have any of these problems on any other forum/website I've encountered. The only extension that could be doing it would be Adblock plus... but I can see it hasn't blocked anything. Nor would that explain why some times it (phpmyfaq) breaks and other times it works fine. Sounds like buggy software to me.

When this happens, what debug info do you need to help resolve this problem?

Thorsten
Posts: 15041
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Tue Nov 22, 2005 7:47 am

Hi,

do you use 1.5.3 or 1.5.4?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

BSOD2600
Posts: 36
Joined: Thu Nov 10, 2005 4:50 am
Location: USA

Post by BSOD2600 » Tue Nov 22, 2005 6:11 pm

1.5.4 of course ;-)

Thorsten
Posts: 15041
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Tue Nov 22, 2005 7:37 pm

Hi,

and this happens not all the time?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

TheBorg
Posts: 5
Joined: Wed Nov 23, 2005 1:19 am

Post by TheBorg » Wed Nov 23, 2005 1:20 am

I have the same problem here and yes it happen all the time. I have the problem on both FireFox and Opera

azism
Posts: 69
Joined: Mon Nov 28, 2005 9:51 pm
Location: Tucson, AZ USA
Contact:

Post by azism » Mon Nov 28, 2005 9:55 pm

I noticed this also, and I just DL'ed phpMyFAQ and installed it. It is version 1.5.4. I took all my FAQs from the FAQ module I had been using and copied them to phpMyFAQ. I had this problem about a half dozen times with the entering of about 90 FAQs. So it is not an everytime problem, but an intermittant problem.

Thorsten
Posts: 15041
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Tue Nov 29, 2005 7:24 am

Hi,

I'm working on that problem.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

azism
Posts: 69
Joined: Mon Nov 28, 2005 9:51 pm
Location: Tucson, AZ USA
Contact:

Post by azism » Tue Nov 29, 2005 2:36 pm

Thanks, I'm sure you'll find it.

BTW, I am using Avant (an I.E. hybred) as my browser. But I can't believe it is the browser causing the problem as the source is running on a Linux server.

Thorsten
Posts: 15041
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Tue Nov 29, 2005 3:43 pm

Hi,

I think it's a load problem that the javascript source isn't fully loaded...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

leo_246
Posts: 13
Joined: Sat Aug 06, 2005 9:25 pm

Post by leo_246 » Thu Dec 08, 2005 6:45 pm

Do you know if this is fixable ?

Thorsten
Posts: 15041
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Thu Dec 08, 2005 10:23 pm

Hi,

I hope so! I'm still working on that problem!

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

flip-flop
Posts: 1
Joined: Tue Feb 07, 2006 9:52 am
Location: HAMM (Germany)

Post by flip-flop » Tue Feb 07, 2006 10:02 am

Hi at all,

I have the same problem. The editor isn´t there.

FF -> V1.51
phpMyFAQ -> V1.56 fresh installation out of the box.

Error Java-Script-Konsole:

Code: Select all

Fehler: Unbekannte Eigenschaft 'filter'.  Deklaration ignoriert.
Quelldatei: http://www.mydomain.nix/faq/admin/editor/htmlarea.css
Zeile: 45
--------------
Fehler: Farbe erwartet, aber 'FieldFace' gefunden.  Fehler beim Verarbeiten des Wertes für Eigenschaft 'background'.  Deklaration ignoriert.
Quelldatei: http://www.mydomain.nix/faq/admin/editor/htmlarea.css
Zeile: 65
-------------
Fehler: uncaught exception: Die Erlaubnis für das Setzen der Eigenschaft HTMLDocument.title wurde verweigert
I´m little bit confused of this. There we have an FF searchplugin at backend. But we can´t edit article using html???

Gruß Knut

Post Reply