Editor doesnt show icons

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 7:28 am

Hi

the editor in 2.8.19 show only two icons (see attached image)
editor.jpg
. I dont know if it may be related with the fact that we updated the 2.8.13 directly to 2.8.19. There are errors showing in javascript console (also dont know if this may be related):

http://ourphpmyfaqaddress/admin/?action=editentry Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS
http://ourphpmyfaqaddress/admin/session ... hp?lang=cs Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 7:54 am

Hi,

please check the file permissions in the folder admin/editor

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 7:56 am

There is 755 for folders and 644 for files

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 8:09 am

Hi,

did you already added the fix for the category issue?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 8:53 am

yes thanks we added the fix for the category issue (now its not possible to choose the group permission to a certain group)

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 8:55 am

Hi,

please remove it and try it again. Thanks!

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 8:59 am

Still the same. I checked even the screenshot I did for the category problem and even there was the same issue (I only didnt noticed it, because I was focused on that permission problem)

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 9:00 am

Hi,

that's strange, because you're runnning 2.8.19 last week as well when I tested your category issue and the editor was visible as far as I remember.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 9:30 am

Yes, the editor is vissible but only with the style, format, font size and two icons (internal links and insert code)

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 9:36 am

Hi,

no, I worked as it should some days ago...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 9:46 am

Here is the picture from the category issue
03.jpg
You can see it was there already... We are unfortunately not sure when exactly it started but it certainly worked in previous 2.8.13 (we skip few updates and 15.01.2015 made the update directly to 2.8.19)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 9:50 am

Hi,

I'll check it, it's a blocker for the 2.8.20 release.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Editor doesnt show icons

Post by Thorsten » Wed Jan 28, 2015 9:53 am

Hi,

it doesn't happen on our demos: http://jen.demo.phpmyfaq.de/

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 10:11 am

Yes I know, i see it on the demo pages too.... I even try to copy all editor folder from the backup of previous version (2.8.13) but still nothing so I guess it have no big connection with the files inside editor folder

tomperys
Posts: 67
Joined: Tue May 14, 2013 10:17 am

Re: Editor doesnt show icons

Post by tomperys » Wed Jan 28, 2015 12:10 pm

Ok thats very strange,
I dont know how the myFAQ works exactly, but I tried to make a folder "_test" at the same level as "admin" folder is and copy entire backup of myfaq 2.8.13 there (and _test2 with backup of myfaq 2.8.12). What I would expect is, that it will behave as 2.8.13 (except the database, that is still the same). But when I try the address mydomain/_test/admin/?action=editentry I still see the same error and in the footer is "Proudly powered by phpMyFAQ 2.8.19" - so this means it just take the version from database or it takes all files from the root folder and not from _test/ ?

Post Reply