FAQ content problem in 2.9.1

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
codefire
Posts: 5
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:05 am

FAQ content problem in 2.9.1

Post by codefire » Thu Jun 30, 2016 11:08 am

Hi,

Since i've upgraded from 2.8.x to 2.9.1, I have problems with FAQ content.

1) when I try to edit the content of an existing FAQ, I don't see the "answer" section on the edit page
2) when I create a new FAQ, and have it set to visible, when I browse it the "answer" section is not showed. When i try to edit its content i have problem 1).
Last edited by codefire on Sat Jul 02, 2016 4:46 pm, edited 1 time in total.

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by Thorsten » Sat Jul 02, 2016 4:26 pm

Hi,

did you ran the upgrade script?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

codefire
Posts: 5
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:05 am

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by codefire » Sat Jul 02, 2016 4:45 pm

I have followed the documentation about upgrade from 2.8.x so I guess the answer is Yes.
Each step proceeded with no errors.

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by Thorsten » Sat Jul 02, 2016 7:24 pm

Hi,

could you please try to enable the debug mode in inc/Bootstrap.php and try it again?

Thanks!

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

codefire
Posts: 5
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:05 am

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by codefire » Mon Jul 04, 2016 9:20 am

debug is enabled now.
What do you want me to check?

I see that the "content" field is correctly requested when i read a faq and when i edit it.
However the content is not showed.

phpmyfaq/index.php:
PMF_Faq->getRecordPreview() in line 281:
SELECT
content as answer
FROM
faqdata
WHERE
id = 8
AND
lang = 'en'




phpmyfaq/inc/PMF/Faq.php:
PMF_Faq->getRecordResult() in line 677:
SELECT
id, lang, solution_id, revision_id, active, sticky, keywords,
thema, content, author, email, comment, updated, links_state,
links_check_date, date_start, date_end, created, notes
FROM
faqdata fd
LEFT JOIN
faqdata_group fdg
ON
fd.id = fdg.record_id
LEFT JOIN
faqdata_user fdu
ON
fd.id = fdu.record_id
WHERE
fd.id = 8

AND
fd.lang = 'en'
AND 1=1

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by Thorsten » Mon Jul 04, 2016 3:34 pm

Hi,

really strange. Do you see any errors or messages or just an empty page?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

codefire
Posts: 5
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:05 am

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by codefire » Mon Jul 04, 2016 4:35 pm

Neither errors nor empty page.

Just the "answer" section is missing.

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by Thorsten » Mon Jul 04, 2016 5:33 pm

Hi,

is it possible to access your FAQ?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

codefire
Posts: 5
Joined: Thu Jun 30, 2016 11:05 am

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by codefire » Mon Jul 04, 2016 7:14 pm

Sure

How can I send you a login securely?

Thorsten
Posts: 14793
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: FAQ content problem in 2.9.1

Post by Thorsten » Mon Jul 04, 2016 7:46 pm

Hi,

yes: thorsten AT phpmyfaq DOT de

Thanks!

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply