Big bugs with groups

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
Novaslash
Posts: 5
Joined: Mon Jun 29, 2020 6:00 pm

Big bugs with groups

Post by Novaslash » Sat Sep 26, 2020 10:49 am

Hello,

After several searches, I understood how to create groups but I have several bugs.

If I'm not mistaken, I have to go to the security configuration and I have to set the permission level to medium to unlock the option to create groups.

First problem, I no longer have access to the articles. When I click on it, nothing happens and if I want to edit an article in the administration, it tells me that there is no entry. If I create one and want to edit it, again I have no entry.

As soon as I reset the permission level to basic, I get everything back.

Then, if I test the creation of a group and I configure the permissions of a category, the latter disappears from my list of categories in the administration and on the index, if I click on it, I have a page white.

If I go back to basic, the category is still displayed on the index (but not in the administration) but I still get a blank page. It is as if granted permission removes the category.

And I'm not sure the groups themselves will work because when I create one, the members are automatically integrated into it and I can't delete them.

can you help me ?

Thank you

Thorsten
Posts: 15107
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Big bugs with groups

Post by Thorsten » Wed Sep 30, 2020 11:23 am

Hi,

which version do you use?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply