Problems with IIS

All about webserver configurations, PHP and databases.

Moderator: Thorsten

Post Reply
JanZ
Posts: 2
Joined: Mon Dec 09, 2019 4:58 pm

Problems with IIS

Post by JanZ » Tue Dec 10, 2019 9:48 am

Hey everybody,

i have maybe a problem with my installation.
I cant add picture over the search button in "Insert/edit image" menu.
The menu opens an lists all pictures. If i select on picture nothing happens but I can select the path behind the picture and paste it into the "source"-Field one step before. I think/hope that is not the way it was designed?
CopyPaste.jpg
System:
  • phpMyFAQ 2.9.13
  • Windows 2016 Standard with IIS 10
  • PHP 7.3.11
  • sqlite3 Database 3.28.0
Extensions (PHP):
  • extension=curl
  • extension=fileinfo
  • extension=gd2
  • extension=ldap
  • extension=php_gd2.dll
  • extension=php_ldap.dll
  • extension=php_mbstring.dll
  • extension=php_openssl.dll
  • extension=php_pdo_sqlite.dll
  • extension=sqlite3
Any help is welcome.

Best regards,
Jan
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Thorsten
Posts: 14868
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Problems with IIS

Post by Thorsten » Sat Dec 14, 2019 12:24 pm

Hi,

which browser do you use?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

JanZ
Posts: 2
Joined: Mon Dec 09, 2019 4:58 pm

Re: Problems with IIS

Post by JanZ » Mon Dec 16, 2019 7:24 am

Hi,

i have tried Chrome, Firefox and Internet Explorer.

Greetings
Jan

Post Reply