Activate mod_rewrite? issue.....help plz

All about webserver configurations, PHP and databases.

Moderator: Thorsten

Post Reply
webhost2
Posts: 3
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:35 am

Activate mod_rewrite? issue.....help plz

Post by webhost2 » Wed Jun 09, 2010 6:33 am

When i activate the mod_rewrite option in the phpmyfaq configuration, i am NOT able to open any link in my site. It gives '404 Not found error'.
But, when i turn it on, the links are working fine.

What change should i make to htaccess or any other file to make the Activate mod_rewrite option work?
I dont have access to httpd.conf----its controled by the hosting service provider

Thorsten
Posts: 14718
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Activate mod_rewrite? issue.....help plz

Post by Thorsten » Wed Jun 09, 2010 8:46 am

Hi,

you have to rename the _.htaccess file to .htaccess as well.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

webhost2
Posts: 3
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:35 am

Re: Activate mod_rewrite? issue.....help plz

Post by webhost2 » Wed Jun 09, 2010 9:03 am

Yes. I had already changed it to .htaccess. rewrite engine on. rewritebase /.

Thorsten
Posts: 14718
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: Activate mod_rewrite? issue.....help plz

Post by Thorsten » Wed Jun 09, 2010 9:27 am

Hi,

okay, you have to look into Apache's error log then.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply