phpMyFAQ 3.0.0-alpha.3 >> 2 category issue

Please report bugs here!

Moderator: Thorsten

Post Reply
tazali
Posts: 2
Joined: Sun Jan 13, 2019 6:00 pm

phpMyFAQ 3.0.0-alpha.3 >> 2 category issue

Post by tazali » Sun Jan 13, 2019 6:10 pm

i have installed as new setup all work ok but when you make 1 category and any FAQ you make its all work show ok user end

the issue is when you make 2 categories in admin and add FAQ from admin end its makes ok but when user end you go to link its give error and yes i have Active the faq box takit but its not show user end

No web page was found for the web address: https://www.xxxxxxxxx.com/faq/index.php ... artlang=en
HTTP ERROR 404

==== i ask hosting company for help the say its look like index,php issue
Cannot serve directory /var/www/vhosts/xxxxxxxxx.com/httpdocs/faq/images/: No matching DirectoryIndex (index.php) found, and server-generated directory index forbidden by Options directive, referer: https://www.xxxxxxxxx.com/faq/index.php ... show&cat=2

Thorsten
Posts: 14728
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: phpMyFAQ 3.0.0-alpha.3 >> 2 category issue

Post by Thorsten » Tue Jan 15, 2019 11:54 am

Hi,

thanks for the feedback, I already fixed this. The 4th alpha will be out soon.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

tazali
Posts: 2
Joined: Sun Jan 13, 2019 6:00 pm

Re: phpMyFAQ 3.0.0-alpha.3 >> 2 category issue

Post by tazali » Tue Jan 15, 2019 9:19 pm

Thanks ...

Post Reply