Search found 27 matches

by guillaume
Mon Jan 31, 2011 6:14 pm
Forum: General discussions
Topic: Broken links after update to 2.6.14
Replies: 2
Views: 2059

Re: Broken links after update to 2.6.14

Just so you know, I had to recreate all the internal links since those FAQs are online and available to our users.

If you verify these FAQs, you will only find working URLs.

Thanks!
by guillaume
Fri Jan 28, 2011 9:44 pm
Forum: General discussions
Topic: Broken links after update to 2.6.14
Replies: 2
Views: 2059

Broken links after update to 2.6.14

Hello, I just updated to version 2.6.14 (from 2.6.4). And I seem to have a few issues. First Issue After the update, the links that refer to another FAQ are all broken. For example, here is a FAQ that contains a link to another FAQ: http://mls-office.com/FAQ/index.php?action=artikel&cat=1&id=29&artl...
by guillaume
Thu Jan 21, 2010 9:21 pm
Forum: General discussions
Topic: Related entries in wrong language
Replies: 7
Views: 3687

Re: Related entries in wrong language

Hi, I'm not sure if this is something being considered, e.g. showing related entries in the selected language only... But in the meantime, can I (meaning my dev team) modify some files to achieve this? If yes, would it be possible to know in which files we should take a look? I do understand that th...
by guillaume
Wed Jan 20, 2010 5:02 pm
Forum: Bug reports
Topic: Translation page [RESOLVED]
Replies: 2
Views: 1852

Re: Translation page

Cool,

I removed the following line as instructed and it worked.

Code: Select all

dump($_SESSION);
Thx! :)
by guillaume
Tue Jan 19, 2010 10:05 pm
Forum: Bug reports
Topic: Translation page [RESOLVED]
Replies: 2
Views: 1852

Translation page [RESOLVED]

Hi,

When using the translation page to modify for example the french language, I end up with a blue box before the table where I can edit. This blue blob can take a lot of space.

See attached file for a screenshot and the full content of this blob.

Thanks!
by guillaume
Tue Jan 19, 2010 8:39 pm
Forum: Bug reports
Topic: SyntaxHighlighter is undefined [RESOLVED]
Replies: 3
Views: 2477

Re: SyntaxHighlighter is undefined

It turns out that a folder was missing.

The missing folder is:
/inc/js/syntaxhighlighter/scripts/

I had to download phpmyfaq-2.5.7.zip to get it since it is missing in the phpmyfaq-2.6.0.zip (or tar.gz) download .

Thanks to both of you! :)
by guillaume
Tue Jan 19, 2010 6:00 pm
Forum: Bug reports
Topic: Post to Facebook link to "FAQ Home" instead of the article.
Replies: 0
Views: 3096

Post to Facebook link to "FAQ Home" instead of the article.

Hi, I tried to post a FAQ to my Facebook account as a test, but it only worked partially. 1. It didn't use the title of the FAQ. Instead I only see "FAQ". I guess that this is the "Title of the FAQ" from the Main Configuration. 2. When I click on the link FAQ, I am redirected to "FAQ Home" instead o...
by guillaume
Tue Jan 19, 2010 5:26 pm
Forum: Bug reports
Topic: SyntaxHighlighter is undefined [RESOLVED]
Replies: 3
Views: 2477

SyntaxHighlighter is undefined [RESOLVED]

Hi! I receive a javascript error when accessing a FAQ with Internet Explorer 8. Line: 279 Erreur : 'SyntaxHighlighter' is undefined http://www.prospects.com/FAQ You have to view a faq to get the error. If I use the IE8 debug function, it says that the following line is the problem: SyntaxHighlighter...
by guillaume
Tue Jan 19, 2010 3:43 pm
Forum: Bug reports
Topic: phpMyFAQ warnings after 2.6.0 update [RESOLVED]
Replies: 3
Views: 2853

Re: phpMyFAQ warnings after 2.6.0 update

Excellent! It worked!

Thanks! :)

EDIT: I should have mentionned that I had this entry in my faqconfig table but it was set to "false", so I simply changed it to "true".
by guillaume
Mon Jan 18, 2010 10:53 pm
Forum: Bug reports
Topic: phpMyFAQ warnings after 2.6.0 update [RESOLVED]
Replies: 3
Views: 2853

Re: phpMyFAQ warnings after 2.6.0 update

Here is my system Information: phpMyFAQ Version: phpMyFAQ 2.6.0 Server Software: Apache PHP Version: PHP 5.2.5 Register Globals: off Safe Mode: off Open Basedir: off Database Server: Mysql Database Client Version: 5.0.18 Database Server Version: 5.0.67.d7-ourdelta-log Webserver Interface: CGI-FCGI P...
by guillaume
Mon Jan 18, 2010 10:47 pm
Forum: Bug reports
Topic: phpMyFAQ warnings after 2.6.0 update [RESOLVED]
Replies: 3
Views: 2853

phpMyFAQ warnings after 2.6.0 update [RESOLVED]

Hi, I updated from 2.5.5 to 2.6.0 and now I'm having the following errors: phpMyFAQ notice [8]: Undefined index: spam.enableCaptchaCode in Configuration.php on line 127 phpMyFAQ notice [8]: Undefined index: spam.enableCaptchaCode in Configuration.php on line 135 phpMyFAQ warning [2]: Cannot modify h...
by guillaume
Thu Dec 03, 2009 10:20 pm
Forum: General discussions
Topic: Problem changing language after update from 2.5.3->2.5.5
Replies: 2
Views: 2487

Re: Problem changing language after update from 2.5.3->2.5.5

Like always, thanks for your precious help!
:)

Thanks!
by guillaume
Thu Dec 03, 2009 9:56 pm
Forum: General discussions
Topic: Problem changing language after update from 2.5.3->2.5.5
Replies: 2
Views: 2487

Problem changing language after update from 2.5.3->2.5.5

Hi, I just updated from 2.5.3 to 2.5.5 The problem I am having is this... When I am viewing an article and I change the language, I receive this message: ID #42 No Categories found. This entry is in revision and can not be displayed. Tags: - Related entries: - Last update: 2009-12-03 21:44 Author: R...
by guillaume
Tue Oct 06, 2009 4:29 pm
Forum: General discussions
Topic: Tags with accentuated characters
Replies: 5
Views: 2984

Re: Tags with accentuated characters

Yep!

That did the trick.

Thanks!
Guillaume
by guillaume
Fri Oct 02, 2009 7:34 pm
Forum: General discussions
Topic: Tags with accentuated characters
Replies: 5
Views: 2984

Re: Tags with accentuated character

Hi Thorsten,

They are french characters.

I did the modification but it does not work.

Now I still see question marks but plain (ie not on a black square).

Image


Thanks again for your help!
Guillaume