How to use raw HTML?

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
BSOD2600
Posts: 36
Joined: Thu Nov 10, 2005 4:50 am
Location: USA

How to use raw HTML?

Post by BSOD2600 » Thu Nov 10, 2005 5:05 am

I've already got a large collection of FAQs (DC++) which I want to move over to phpMyFAQ. It doesn't appear that one can enter in raw HTML into the WYSIWYG editor. Is there anyway I can accomplish this?

edit: seems entering in formatted HTML from Frontpage works... although when I click preview it says error. If I hit save then go view it, it looks fine. Weird.

Thorsten
Posts: 14978
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Thu Nov 10, 2005 8:42 am

Hi,

did you activated a category and set a title?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

BSOD2600
Posts: 36
Joined: Thu Nov 10, 2005 4:50 am
Location: USA

Post by BSOD2600 » Thu Nov 10, 2005 4:31 pm

Yes, I selected a catagory and created a title when I did this.

Thorsten
Posts: 14978
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Thu Nov 10, 2005 5:56 pm

Hi,

can you post the values you want to add...

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

BSOD2600
Posts: 36
Joined: Thu Nov 10, 2005 4:50 am
Location: USA

Post by BSOD2600 » Thu Nov 10, 2005 7:41 pm

Sure, for example pasting this in:

Code: Select all

<body>

<p>ADC is a new 
protocol for the DC++ client.&nbsp; It is still under development.&nbsp; The 
specifications of the protocol can be found 
<a href="http://dcplusplus.sourceforge.net/ADC.htm"> here</a>.&nbsp; It adds the 
capability to do the following:</p>
<ul>
	<li>Different shares in each hub </li>
	<li>Real user identification</li>
	<li>Nickname changing without having to reconnect </li>
	<li>Direct client to client searches </li>
	<li>Higher hub user counts, due to the lack of
	<a href="http://dcplusplus.sourceforge.net/wiki/index.php/MyINFO%20command">
	MyINFO</a> which takes up a considerable amount of bandwidth. </li>
	<li>Authentication without plaintext password transmission.</li>
</ul>
<p>&nbsp;</p>
<p><font size="2" color="#008000"><u>DC++ Change Log Related Entries:<br>
</u>0.671: Updated to ADC 0.9.&nbsp; Finished partial file lists for ADC<br>
0.670:&nbsp; ADC url's clickable (thanks naga), Added initial ADC file transfers 
support, ADC hub connectivity improved,&nbsp; Download manager changes in 
preparation for partial list browsing and other ADC features.&nbsp; <br>
0.668:&nbsp; Fixes to ADC implementation<br>
0.4034:&nbsp; More ADC fixes (thanks sed)<br>
0.4033:&nbsp; Various ADC patches (thanks sedulus),&nbsp; ADC INF updates only 
send the necessary info (thanks sed)<br>
0.4032:&nbsp; Fixed an issue with the ADC parser (thanks trem),&nbsp; Fixed an 
issue with the adc parser (thanks sed)<br>
0.402:&nbsp; Begun work on the ADC protocol (major change)</font></p>

</body>

jazcyk
Posts: 385
Joined: Wed Sep 07, 2005 1:32 pm

<p>&nbsp;</p>

Post by jazcyk » Thu Nov 10, 2005 8:58 pm

I too have problems with the code string <p>&nbsp;</p>

You can paste in it in "RAW HTML-mode" - ie. after clicking the "<>" icon - (and it works) but next you open it again it has become <p> </p>

I think this string <p>&nbsp;</p> is some some sort of Frontpage speciality ....

Thorsten
Posts: 14978
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Post by Thorsten » Fri Nov 11, 2005 9:51 am

Hi,

this works for me...

<p>&nbsp;</p> is crap, just do not use it.

The <body> tag have to be deleted, too.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply