You are not authorised message when using add FAQ

In this board you can talk about general questions about phpMyFAQ

Moderator: Thorsten

Post Reply
nallan
Posts: 7
Joined: Sat Feb 13, 2016 8:52 am

You are not authorised message when using add FAQ

Post by nallan » Sun May 29, 2016 11:15 pm

Hi
I'm having an issue with the Add FAQ option on the front end, No one including my self is able to use this, after pressing submit on the form, it just says "you are not authorised"The Add FAQ in administration, content works fine.
the checkbox for "right to add FAQ in front end" is checked.
Any suggestions on what is happening here?
phpmyfaq version 2.90 release

Nick

Thorsten
Posts: 14776
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by Thorsten » Mon May 30, 2016 11:14 am

Hi,

thanks, I will check it.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Thorsten
Posts: 14776
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by Thorsten » Tue May 31, 2016 5:00 am

Hi,

cannot reproduce this. Is it a fresh installation or an upgrade?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

nallan
Posts: 7
Joined: Sat Feb 13, 2016 8:52 am

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by nallan » Tue May 31, 2016 5:06 am

It was an upgrade from the rc's. I don't think it was working in the rc builds either, but I thought at that time it was just my configuration, so didn't worry about it.

Thorsten
Posts: 14776
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by Thorsten » Tue May 31, 2016 10:38 am

Hi,

is it possible to get a database dump?

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Thorsten
Posts: 14776
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by Thorsten » Thu Jun 02, 2016 9:18 pm

Hi,

thanks for the dump. I found the issue, you disabled "Allow adding new FAQs (default: enabled)".

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

nallan
Posts: 7
Joined: Sat Feb 13, 2016 8:52 am

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by nallan » Fri Jun 03, 2016 5:26 am

Well that's a bit embarrassing. thanks, sorry about that.

Thorsten
Posts: 14776
Joined: Tue Sep 25, 2001 11:14 am
Location: #phpmyfaq
Contact:

Re: You are not authorised message when using add FAQ

Post by Thorsten » Fri Jun 03, 2016 6:12 am

Hi,

no worries, I also found a small issue in the code, will be fixed in 2.9.2.

bye
Thorsten
phpMyFAQ Maintainer and Lead Developer
amazon.de Wishlist

Post Reply